Countus Ommen
Adres
Countus Ommen
Van Reeuwijkstraat 48
7731 EH Ommen
Openingstijden
Maandag
8.30 - 17.00 uur
Dinsdag
8.30 - 17.00 uur
Woensdag
8.30 - 17.00 uur
Donderdag
8.30 - 17.00 uur
Vrijdag
8.30 - 17.00 uur
Van Reeuwijkstraat 48
7731 EH Ommen
Persoonlijk advies nodig?

Ommen

Aan de Van Reeuwijkstraat 48 in Ommen vind je ons accountantskantoor in Ommen. Vanuit deze vestiging adviseren, ondersteunen en begeleiden we uiteenlopende bedrijven in de regio. Van mkb’ers tot familiebedrijven en internationaal opererende bedrijven.

Lees verder

Belastingzaken, administratie, financieringen
We helpen je graag verder om je bedrijf te laten groeien. En de juiste keuzes te maken. We zijn je onder andere van dienst op het gebied van fiscaal advies, administratie, accountancy, financieringen, belastingzaken, personeel, juridisch advies en strategische vraagstukken. En indien gewenst nemen we de complete financiële administratie uit handen.

Daarmee maken we ondernemen makkelijker. Als we jou weer laten ondernemen, kun jij je namelijk focussen op wat je het liefste doet. We koppelen onze branchekennis dan ook aan jouw persoonlijke doelstellingen. Wat wil je bereiken? En hoe wil je dat bereiken? We geven je inzichten en zorgen voor houvast. Zo weet je waar je staat en wat je kunt doen om je dromen na te jagen.

Branches
Zie ons als jouw sparringpartner. Want naast dat we vakinhoudelijke kennis hebben, weten we ook wat de ontwikkelingen zijn binnen jouw branche. Niet voor niets hebben we ervaring in verschillende branches.

We werken onder andere voor bedrijven in het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Ons team zet zich in voor mkb’ers, organisaties en familiebedrijven binnen onder andere de:

• horeca
• recreatie
• food
• melkveehouderij
• akkerbouw
• intensieve veehouderij

Accountant in Ommen nodig?
Op zoek naar een accountantskantoor in Ommen of omgeving? De accountants en specialisten van accountantskantoor Countus Ommen staan voor je klaar en helpen je graag verder. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening of om direct een afspraak in te plannen. Tot snel!