Countus Steenwijk
Adres
Countus Steenwijk
Oostermeentherand 2C
8332 JZ Steenwijk
Openingstijden
Maandag
8.00 -17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
Oostermeentherand 2C
8332 JZ Steenwijk
Persoonlijk advies nodig?

Steenwijk

Ook in Steenwijk vind je een accountantskantoor van Countus. Countus Steenwijk is gevestigd aan de Oostermeentherand 2C. Vanuit deze vestiging ondersteunen en begeleiden we diverse bedrijven in de regio. Van mkb-ondernemingen tot familiebedrijven en grote internationaal opererende organisaties.

Lees verder

Administratie, accountancy en belastingzaken
Als ondernemer kom je voor tal van vraagstukken te staan. Het mooie is: je kunt altijd terugvallen op de ondersteuning van Countus. Onze accountants en specialisten adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van:

  • accountancy
  • administratie
  • belastingzaken
  • fiscale aangiftes
  • personeel
  • financieringen

Daarnaast helpen we je om je bedrijfsvoering strategisch en juridisch gezien zo goed mogelijk in te richten. Want volg je wel de juiste strategie? Zijn je processen optimaal ingericht? Is er meer rendement te behalen? We helpen je graag verder groeien.

Ervaring in verschillende branches
Countus heeft ervaring in verschillende branches. Zo zijn we werkzaam binnen de branches mkb, agro & agri en zorg & welzijn. We begeleiden zowel mkb’ers als familiebedrijven en organisaties binnen de horeca, recreatie, food, melkveehouderij, intensieve veehouderij en akkerbouw. We kennen de veranderende wet- en regelgeving binnen deze branches en de bijbehorende uitdagingen. We koppelen dan ook onze branchekennis aan jouw persoonlijke doelen.

Accountant in Steenwijk nodig?
Ben je op zoek naar een accountant in Steenwijk of omgeving? Kom eens vrijblijvend kennis met ons maken om de mogelijkheden te bespreken. Je bent van harte welkom op ons accountantskantoor in Steenwijk. De accountants en specialisten van Countus zijn in de buurt en staan voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tot snel!