Dronten

Adres
Countus Dronten
De Rede 30
8251 EW Dronten
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
Persoonlijk advies nodig?

Op zoek naar een accountant in Dronten? De accountants en specialisten van Countus Dronten helpen je graag verder. Vanuit deze vestiging werken we voor verschillende bedrijven in de regio. Van mkb’ers en familiebedrijven tot agrarische ondernemers en organisaties.

Lees verder

Van accountancy tot bedrijfsadvies
De specialisten en accountants van Countus Dronten adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van accountancy, belastingzaken, fiscaal advies, financieringen, juridisch advies, administratie en personeel. Wij nemen indien gewenst de volledige administratie uit handen, zodat jij je kunt focussen op je bedrijfsvoering. Bovendien staan we je bij met bedrijfsadviezen, zodat je keuzes kunt maken die belangrijk zijn voor de toekomst.

Ervaring in verschillende branches
Countus Dronten zet zich in voor bedrijven in verschillende branches. Denk aan het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. We werken voor zowel mkb-ondernemingen als organisaties en familiebedrijven binnen de food, horeca, recreatie, melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij.

In de regio Dronten zijn veel kapitaalkrachtige familiebedrijven gevestigd. Ondernemingen waarbij vraagstukken als bedrijfsopvolging en estate planning een grote rol spelen. Want hoe laat je je bedrijf zo goed mogelijk achter voor de nieuwe generatie? Onze accountants en specialisten hebben de kennis in huis om je daarin te begeleiden en adviseren.

Veranderende wet- en regelgeving
Bovendien zijn mkb-bedrijven en agrarische ondernemers sterk vertegenwoordigd in onze regio. Wij kennen de veranderende wet- en regelgeving als geen ander. En helpen je om je bedrijfsvoering daarop aan te laten sluiten. Zo kun je je steeds aanpassen aan het veranderende werkveld en weet je wat je te doen staat. Nu en in de toekomst.

Accountant in regio Dronten nodig?
Ben je op zoek naar een accountant in Dronten of omgeving? Onze accountants en specialisten helpen je graag verder. Wil je meer weten over onze dienstverlening? En vrijblijvend een afspraak inplannen om kennis te maken? Je bent van harte welkom bij Countus Dronten.