Emmen

Adres
Countus Emmen
Baander 34
7811 HJ Emmen
Postbus 2085
7801 CB Emmen
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur

Wij hebben 2 ingangen: in de parkeergarage Myriade (Willinkplein 7, 7811 DC Emmen) en via de lift aan de voorkant van ons pand. 

  • Juridisch
    Gespecialiseerd in juridische zaken
  • Zorg
    Gespecialiseerd in ondernemen in de zorg
  • MKB
    Gespecialiseerd in de MKB sector
Persoonlijk advies nodig?

Aan Baander 34 vind je ons accountantskantoor te Emmen. De accountants en specialisten van Countus Emmen werken voor diverse ondernemingen in de provincie Drenthe. Wij adviseren en ondersteunen je op het gebied van bedrijfsopvolging, financieringen, accountancy, belastingzaken, administratie en personeel.

Lees verder

Maakt ondernemen makkelijk
Countus maakt ondernemen makkelijker. We zorgen voor houvast en bieden nieuwe inzichten. Adviezen waar je wat mee kunt. Hoe? Door onze branchekennis te koppelen aan jouw persoonlijke doelen. We fungeren als sparringpartner die naast vakinhoudelijke kennis ook snapt wat de uitdagingen zijn binnen jouw branche.

Zo weet je precies waar je staat. En welke stappen je kunt zetten om je dromen uit te laten komen. Countus staat voor je klaar. Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of een specifiek vraagstuk hebt op fiscaal, juridisch, administratief, financieel of personeelsgebied.

Branches
We hebben ervaring in uiteenlopende branches binnen het mkb. Zo ondersteunen we ondernemers binnen de branches mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Ons team zet zich met name in voor mkb-ondernemingen, organisaties en familiebedrijven binnen de horeca, recreatie, food, melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij. En omdat we onze klanten graag op ieder vlak verder willen brengen, verbinden we ze graag aan elkaar.

Accountant in Emmen of omgeving nodig?
Zoek je een accountant in Emmen of omgeving? De accountants en specialisten van Countus Emmen maken graag kennis met je. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen we je meer vertellen over onze dienstverlening. Je bent van harte welkom bij Countus Emmen.

Bezoek je ons met de auto?
Maak dan gebruik van de parkeergarage Myriade (Willinkplein 7, 7811 DC Emmen). Als je de parkeergarage binnenrijdt, blijf dan op dezelfde verdieping en ga rechtdoor. Halverwege deze verdieping sla je rechtsaf (lichte helling). Wij hebben 2 ingangen: in de parkeergarage en middels de lift aan de voorkant van ons pand. Je kunt in de lift de intercom gebruiken, waarna wij de knop voor de eerste verdieping vrij kunnen geven en je zo met de lift naar boven kunt gaan.