Markelo

Adres
Countus Markelo
Burgemeester de Beaufortplein 13
7475 AG Markelo
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
Burgemeester de Beaufortplein 13
7475 AG Markelo
 • Belastingadvies
  Gespecialiseerd in belastingadvies
 • Melkveehouderij
  Gespecialiseerd in melkveehouderij
 • Strategisch bedrijfsadvies
  Gespecialiseerd in strategisch bedrijfsadvies
 • Accountancy
  Gespecialiseerd in accountancy
Persoonlijk advies nodig?

Aan Burgemeester de Beaufortplein 13 vind je ons accountantskantoor in Markelo. Vanuit Countus Markelo ondersteunen, adviseren en begeleiden we ondernemers bij hun doelen en dromen. We denken met je mee, kijken vooruit en helpen je richting kiezen.

Lees verder

Accountancy, belastingzaken en administratie
Onze accountants en specialisten helpen je verder op het gebied van accountancy, bedrijfsopvolging, financieringen, belastingzaken, personeel en administratie. Ook geven we bedrijfsadvies en helpen we je bij juridische en fiscale vraagstukken. Want heb je al nagedacht over bijvoorbeeld de bedrijfsopvolging? Volg je wel de juiste koers? En waar sta je over 5 jaar?

Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of een specifiek (fiscaal) vraagstuk hebt: Countus zorgt voor houvast. We geven je nieuwe inzichten, zodat jij je kunt focussen op de groei van jouw onderneming.

Ervaring in diverse branches
Ons accountantskantoor in Markelo ondersteunt bedrijven in verschillende branches, zoals het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. We werken voor zowel mkb-ondernemingen als organisaties en familiebedrijven binnen de food, horeca, recreatie, akkerbouw, melkveehouderij en intensieve veehouderij.

Accountant in Markelo nodig?
Op zoek naar een accountant in Markelo of omgeving? En wil je vrijblijvend kennismaken? De specialisten van accountantskantoor Countus in Markelo zijn in de buurt en staan voor je klaar. Je bent van harte welkom. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening of om direct afspraak in te plannen. Tot snel!