Assen

Adres
Countus Assen
Zwedenlaan 3
9403 DD Assen
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
 • Strategisch bedrijfsadvies
  Gespecialiseerd (strategisch) bedrijfsadvies
 • Melkveehouderij en akkerbouw
  Gespecialiseerd in melkveehouderij en akkerbouw
 • Familiebedrijven
  Gespecialiseerd in begeleiding van familiebedrijven
 • Fiscaal
  Gespecialiseerd in fiscale zaken / adviezen
Persoonlijk advies nodig?

In de hoofdstad van Drenthe vind je ons accountantskantoor in Assen. Onze accountants en specialisten helpen je je doelstellingen te realiseren. We zorgen voor houvast en bieden je nieuwe inzichten. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Lees verder

Accountancy, belastingzaken en financieel advies
Vanuit ons accountantskantoor in Assen adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsbrede uitdagingen. Daarnaast helpen we je met specifieke vraagstukken op fiscaal, juridisch, administratief, financieel en personeelsgebied.

We koppelen daarbij onze branchekennis aan jouw persoonlijke doelstellingen. We bieden je inzichten, zodat je weet waar je staat. En welke stappen je vervolgens kunt zetten om je dromen waar te maken.

Duurzame relatie
We gaan graag een duurzame relatie aan met onze klanten. Dat betekent dat we je niet alleen ondersteunen met het oog op de korte termijn, maar dat we je helpen keuzes te maken voor de toekomst. Zo zorgen we voor houvast. En kun jij je focussen op je bedrijfsvoering.

Ervaring in diverse branches
Countus Assen zet zich in voor bedrijven in verschillende branches, zoals het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. We werken voor mkb-ondernemingen, familiebedrijven en organisaties binnen de food, horeca, recreatie, intensieve veehouderij, melkveehouderij en akkerbouw.

Onze accountants en specialisten kennen de veranderende wet- en regelgeving binnen jouw branche en weten welke uitdagingen daarbij komen kijken. Ze hebben alle kennis in huis om je te begeleiden en adviseren.

Zoek je een accountant in Assen?
Een accountant nodig in Assen of omgeving? De accountants en specialisten van Countus Assen zijn in de buurt en staan voor je klaar. We helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening of maak direct een afspraak. Je bent van harte welkom.