Mill

Adres
Countus Mill
Markt 29
5451 BS Mill
Openingstijden
Maandag
8.30 - 17.00 uur
Dinsdag
8.30 - 17.00 uur
Woensdag
8.30 - 17.00 uur
Donderdag
8.30 - 17.00 uur
Vrijdag
8.30 - 17.00 uur
 • Bedrijfscultuur
  Enthousiaste, transparante en positieve bedrijfscultuur
 • Ondernemen
  Visie op scherp ondernemen
 • De mens
  De mens staat centraal
 • Koffie?
  Een goede bak koffie staat altijd klaar
Persoonlijk advies nodig?

Bij Countus weten we dat positieve energie bijdraagt ​​aan een mooiere wereld. En dat kan al heel dichtbij beginnen. Van een persoonlijk compliment tot het stimuleren van lokaal ondernemerschap. Het beste uit jezelf en anderen halen is voor ons de normaalste zaak van de wereld.  

Lees verder

Werken volgens hetzelfde doel

Neem je mensen aan om werk voor je te doen? Dan werken ze voor jouw geld. Neem je mensen aan die ook geloven waar jij in gelooft? Dan werken ze werkelijk voor jou. Doordat je hetzelfde doel voor ogen hebt, ga je er ook echt samen voor. Voor de beste dienstverlening. Voor het beste resultaat. Daar geloven we in bij Countus Mill.

Een stapje verder

Bij Countus Mill werken we 365 dagen per jaar en stap voor stap aan het succes van onze klanten. We zorgen voor financieel inzicht, sparren op het niveau van de ondernemer en denken net een stapje verder. Dat doen we met open vizier en op een eerlijke manier. Alles met het oog op resultaat, zodat onze klanten kunnen groeien.

Hierbij gaan we de confrontatie zeker niet uit de weg. We durven te prikken en te porren. Als klant hoef je het niet met onze visie eens te zijn. We zijn niet prettig, maar juist alert. We zetten jou op scherp. Door ons gesprek kun je je eigen keuzes nog beter onderbouwen. Proef je twijfel? Dan is het goed om de kwestie nog eens onder de loep te nemen.

Inzet maakt omzet

Iedere ondernemer neemt wel eens een verkeerde beslissing. Als je een statement maakt, kun je onderuit gaan. Maak daar geen punt van. Sta je team en jezelf dat toe. Dat levert de meest waardevolle lessen op. Durf te vernieuwen. Pak aan. Doe je niets, dan weet je ook zeker dat je niks terugkrijgt. Inzet maakt omzet, dat is de kern van ondernemerschap

Nieuwsgierig geworden?

Laten we dan afspreken. Bij ons staat de koffie altijd klaar. Heb je liever dat we naar jou toekomen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden je vragen graag en willen graag meer te weten komen over jouw bedrijf.

Met plezier naar het werk

Plezier hebben in je werk, dat vinden wij bij Countus Mill ontzettend belangrijk. Het hebben van tevreden medewerkers is voor ons een handige pijler binnen het bedrijf. We doen daarom regelmatig leuke dingen met elkaar. Zo zijn we niet alleen sponsor van muziekfestival Mill at the park, we gaan er ook elk jaar met het hele team naartoe.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort ook bij plezier hebben in je werk. Iets doen voor anderen vinden we namelijk zeker zo belangrijk. Zo zijn we bijvoorbeeld sponsor van Bike my day, een wielerevenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor Stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren.

Werken bij

Werken bij Countus Mill betekent dat je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Je hebt alle vrijheid om klussen op te pakken die bij jouw talenten en ambities passen. Wij zijn enthousiast, transparant en op ons keibrabantse kantoor heerst er een ontzettend positieve bedrijfscultuur. Voor ons zijn het dé ingrediënten om lekker te werken en mooie producten te leveren.

Gekscherend zeggen we wel eens dat het hier iedere dag carnaval is. We zeggen namelijk wat we denken. Iedereen - ongeacht zijn of haar functie - is makkelijk benaderbaar. We zijn voor veel te porren. Voel jij je daar goed bij? Neem dan zeker contact op. Staat er momenteel geen vacature open, maar ben je ervan overtuigd dat je van positieve waarde bent voor Countus Mill? Wandel dan gerust binnen.

Bekijk ook eens onze vacatures

Afstuderen bij Countus Mill?

Countus Mill is altijd op zoek naar jong talent. Wil je een uitdagende afstudeerstage binnen een enthousiast team waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Stop met zoeken en neem contact met ons op. Je kunt bij ons afstuderen op: Accountancy , afdeling MKB . Mail naar: [email protected] of bel 0485 4545 96

Gewoon doen

'Doe je niets, dan weet je zeker dat je niks krijgt', dat zeggen we regelmatig bij Countus Mill. Aarzel dus niet en neem contact met ons op. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.