Adres
Countus Mill
Markt 29
5451 BS Mill
Openingstijden
Maandag
8.30 - 17.00 uur
Dinsdag
8.30 - 17.00 uur
Woensdag
8.30 - 17.00 uur
Donderdag
8.30 - 17.00 uur
Vrijdag
8.30 - 17.00 uur
Persoonlijk advies nodig?

Mill

De accountants en specialisten van ons accountantskantoor in Mill adviseren, ondersteunen en begeleiden uiteenlopende bedrijven in Brabant, de regio Nijmegen en Overbetuwe. Je vindt ons kantoor midden in het centrum van Mill aan de Markt 29.

Lees verder

Van accountancy tot strategisch advies
We helpen onze klanten met accountancy, fiscaal advies, juridisch advies, bedrijfsadvies, mediation en strategisch advies. Ook adviseren we bij fusies, overnames en subsidie-aanvragen. Onze branchekennis koppelen we aan jouw persoonlijke doelen zodat we samen kunnen werken aan vooruitgang. We zijn er niet alleen als jij er om vraagt, maar denken ook graag proactief met je mee over hoe je je onderneming naar een hoger level kunt tillen.

Zo weet je waar je staat. En welke stappen je kunt zetten om je dromen te realiseren. Door je houvast te bieden, inzichten te geven en je bij te staan wanneer dat nodig is, maken we ondernemen makkelijker. Daardoor kun jij de focus houden op wat je het liefste doet: ondernemen.

Ervaring in verschillende branches
Countus heeft ervaring in diverse branches. We zijn werkzaam binnen de branches mkb, agro & agri en zorg & welzijn. We werken zowel voor mkb’er als familiebedrijven en organisaties binnen de horeca, recreatie, food, melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij. We kennen de veranderende wet- en regelgeving binnen deze branches en de uitdagingen die daarbij horen. Countus helpt je daarmee.

Accountant in Mill of omgeving nodig?
Ben je op zoek naar een accountant in Mill of omgeving Nijmegen? De accountants en specialisten van Countus Mill zijn in de buurt en helpen je graag verder. Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om kennis te maken. Je bent van harte welkom.

Op de koffie bij ondernemersadviseur Lennart in Dronten

Ondernemersadviseur Lennart van der Kamp uit Vollenhove herken je aan zijn grote glimlach. Je loopt direct tegen zijn bureau aan als je het kantoor in Dronten binnenloopt, waar hij samen met nog 13 andere collega's samenwerkt. Ook collega's van andere vestigingen schuiven regelmatig aan. Zeker op vrijdag als ze broodjes bestellen. Waar komt zijn grote glimlach vandaan?

‘Mijn enthousiasme voor de accountancy is echt gegroeid!’

Marjolein de Boer is Junior Assistent Accountant van het Expertiseteam Controle. ‘In de periode dat ik bij Countus werk, ben ik zelfverzekerder geworden. Ook heb ik een beter beeld van mijn toekomst gekregen. Het enthousiasme voor accountancy is echt gegroeid! Daar heeft vooral de sfeer en de begeleiding een groot aandeel in gehad.’