Emmeloord

Countus Emmeloord
Adres
Countus Emmeloord
Daalder 1
8305 BE Emmeloord
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
  • Gespecialiseerd in Agro en Agri
  • Gespecialiseerd in MKB
  • Koffie staat klaar voor vrijblijvend gesprek
  • Full-service kantoor met vele specialismes
Persoonlijk advies nodig?

Emmeloord

Aan Daalder 1 vind je ons accountantskantoor te Emmeloord. Vanuit Countus Emmeloord werken we voor verschillende bedrijven in de regio Flevoland, Noordoostpolder en Randmeren. We hebben de kleine agrarische ondernemingen en familiebedrijven als mkb'ers.

Lees verder

Bedrijfsvoering naar een hoger niveau
De accountants en specialisten van Countus helpen u graag om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Wij adviseren en ondersteunen u op het gebied van fiscaal advies, administratie, accountancy, financieringen, belastingzaken, personeel, juridisch advies en strategische vraagstukken.

Onze specialisten maken het je makkelijk. Wij geloven dat we jou als ondernemer weer moeten laten ondernemen. Zo kun je je bedrijf laten groeien. En je focussen op wat je het liefste doet. We koppelen onze branchekennis dan ook aan jouw persoonlijke doelstellingen. Zo weet je waar je staat en wat je kunt doen om je dromen na te jagen.

Ervaring
Bij Countus Emmeloord werken wij voor diverse branches. Denk aan agro & agri, het mkb en zorg & welzijn. In de regio zijn bovendien agrarische ondernemers en mkb-bedrijven sterk. Door onze jarenlange ervaring in de branche kennen we de veranderende wet- en regelgeving. En weten we wat de bijbehorende kleine zijn. Countus helpt je daarmee verder.

Boekhouder in Emmeloord nodig?
Ben je op zoek naar een accountant in Emmeloord of omgeving? De accountants en specialisten van accountantskantoor Countus Emmeloord helpen je graag. Wij zijn in de buurt en staan ​​altijd voor je klaar. Vrijblijvend sparren om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Je bent van harte welkom.