Countus Emmeloord
Adres
Countus Emmeloord
Daalder 1
8305 BE Emmeloord
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
Persoonlijk advies nodig?

Emmeloord

Aan Daalder 1 vind je ons accountantskantoor in Emmeloord. Vanuit Countus Emmeloord werken we voor verschillende bedrijven in de regio Flevoland, Noordoostpolder en Randmeren. We begeleiden zowel agrarische ondernemingen en familiebedrijven als mkb’ers.

Lees verder

Bedrijfsvoering naar een hoger level
De accountants en specialisten van Countus helpen je graag om je bedrijfsvoering naar een hoger level te tillen. We adviseren en ondersteunen je op het gebied van fiscaal advies, administratie, accountancy, financieringen, belastingzaken, personeel, juridisch advies en strategische vraagstukken.

Onze specialisten maken het je graag makkelijk. Wij geloven dat we jou als ondernemer weer moeten laten ondernemen. Zo kun je je bedrijf laten groeien. En je focussen op wat je het liefste doet. We koppelen onze branchekennis dan ook aan jouw persoonlijke doelstellingen. Zo weet je waar je staat en wat je kunt doen om je dromen na te jagen.

Ervaring
Bij Countus Emmeloord werken we voor diverse branches. Denk aan agro & agri, het mkb en zorg & welzijn. In de regio zijn bovendien agrarisch ondernemers en mkb-bedrijven sterk vertegenwoordigd. Door onze jarenlange ervaring in de branche kennen we de veranderende wet- en regelgeving. En weten we wat de bijbehorende uitdagingen zijn. Countus helpt je daarmee verder.

Accountant in Emmeloord nodig?
Ben je op zoek naar een accountant in Emmeloord of omgeving? De accountants en specialisten van accountantskantoor Countus Emmeloord helpen je graag. Wij zijn in de buurt en staan altijd voor je klaar. Vrijblijvend sparren om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Je bent van harte welkom.