Emmeloord

Adres
Countus Emmeloord
Daalder 1
8305 BE Emmeloord
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur

31 mei: Gesloten

Adres Daalder 1
8305 BE Emmeloord
 • Gespecialiseerd in Agro, Agri en MKB
  Wij zijn specialist in deze sectoren
 • Agrarisch en fiscaal advies
  Kennispartner bedrijfsopvolging en landbouwvrijstelling
 • Kennismaken?
  De koffie staat altijd klaar
 • Diepgeworteld
  Betrokkenheid bij ondernemers in de polder
Persoonlijk advies nodig?

Ons accountantskantoor is diep geworteld in de Noordoostpolder. Al sinds de inpoldering helpen we ondernemers met hun administratie en hun adviesvraagstukken. Tot onze klantenportefeuille behoren MKB-bedrijven en agrarische bedrijven in alle soorten en maten. We zijn centraal gevestigd aan de Daalder 1 in Emmeloord.

Lees verder

Bedrijfsvoering naar een hoger niveau
De medewerkers van Countus helpen je graag om je bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Wij adviseren en ondersteunen je op het gebied van fiscaal advies, administratie, accountancy, financieringen, belastingzaken, personeel, juridisch advies, bedrijfsadvies en strategische vraagstukken.

Wij geloven dat we jou als ondernemer weer moeten laten ondernemen. Zo kun je je bedrijf verder ontwikkelen en focussen op wat je het liefste doet. We koppelen onze branchekennis dan ook aan jouw persoonlijke doelstellingen. Zo weet je waar je staat en wat je kunt doen om je dromen na te jagen.

Bij complexe vraagstukken maken onze specialisten het je makkelijk. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een bedrijfsoverdracht of het vormgeven van een samenwerking; met onze expertise helpen wij je verder.

Boekhouder in Emmeloord nodig?
Ben je op zoek naar een accountant of adviseur in Emmeloord of omgeving? De medewerkers van accountantskantoor Countus Emmeloord helpen je graag. Wij staan altijd voor je klaar. Vrijblijvend sparren om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken? Maak dan een afspraak met een van de adviseurs of specialisten. Je bent van harte welkom.