Countus Wageningen
Adres
Countus Wageningen
Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen
Openingstijden
Maandag
9.00 - 17.00 uur
Dinsdag
9.00 - 17.00 uur
Woensdag
9.00 - 17.00 uur
Donderdag
9.00 - 17.00 uur
Vrijdag
9.00 - 17.00 uur
Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen
  • Medische sector
    Wij zijn specialist in de medische sector
Persoonlijk advies nodig?

Wageningen

Ons accountantskantoor in Wageningen is onderdeel van Countus. Countus is er speciaal voor medici en ondernemers binnen de zorg. Denk aan huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, dierenartsen en medisch specialisten. Daarnaast werken wij voor ondernemers in het mkb en agro & agri.

Lees verder

Vanuit ons accountantskantoor in Wageningen ondersteunen en adviseren we diverse ondernemers in de regio Gelderland. Wij nemen de juridische, fiscale, administratieve en financiële zaken uit handen, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor jouw patiënten.

Financiële administratie en bedrijfsadvies
De accountants en specialisten van Countus helpen je onder andere met managementrapportages, online boekhouden, subsidies, financieringen en benchmarkonderzoeken.

Behalve het opstellen van de jaarrekening, belastingaangiftes en financiële administratie brengen we ook je risico’s en mogelijkheden in beeld. Daarnaast adviseren we zorgondernemers bij uitbreiding, samenwerking, fusies en overnames. Zo maken we ondernemen makkelijker. Met Countus aan je zijde, weet je waar je staat en kun je tijdig bijsturen wanneer dat nodig is.

Persoonlijke situatie
We gaan graag een duurzame relatie aan met onze klanten. En helpen je bij het behalen van je doelstellingen. Want wat wil je bereiken? We helpen je keuzes te maken voor de toekomst.

Niet alleen voor je bedrijf, ook voor je persoonlijke situatie. Want hoe bouw je pensioen op? Hoe ga je om met conflicten? Onze adviseurs helpen je graag met een financieel plan en staan je bij met juridisch advies.

Accountant in Wageningen nodig?
Ben je op zoek naar een accountant in Wageningen? De accountants en specialisten van accountantskantoor Countus in Wageningen helpen je graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Meer weten over onze dienstverlening? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Wageningen.