Wageningen

Adres
Countus Wageningen
Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen
Postbus 615
6700 AP Wageningen
Openingstijden
Maandag
9.00 - 17.00 uur
Dinsdag
9.00 - 17.00 uur
Woensdag
9.00 - 17.00 uur
Donderdag
9.00 - 17.00 uur
Vrijdag
9.00 - 17.00 uur


Graag ontvangen we je administratie op ons postbusadres.

Adres Agro Business Park 82
6708 PW Wageningen
Postbusadres
Postbus 615
6700 AP Wageningen
 • Praktijkadvisering voor de zorg
  Ons specialistisch team van ervaren adviseurs staat voor jou klaar
 • Gecertificeerd MfN-registermediator
  Voor deskundige begeleiding in jouw mediation traject
 • Zorg en MKB
  Wij zijn specialist in deze sectoren en koppelen jou aan vaste contactpersonen voor persoonlijk contact
 • Begeleiding waarnemend huisartsen
  Waarnemend huisartsen kunnen voor advies altijd bij ons aankloppen
Persoonlijk advies nodig?

Ons accountantskantoor in Wageningen is onderdeel van Countus. Countus is er speciaal voor medici en ondernemers binnen de zorg. Denk aan huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, dierenartsen en medisch specialisten. Daarnaast werken wij voor ondernemers in het mkb en agro & agri.

Lees verder

Vanuit ons accountantskantoor in Wageningen ondersteunen en bevelen wij diverse ondernemers in de regio Gelderland aan. Wij nemen de juridische, fiscale, administratieve en financiële zaken uit handen, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor jouw patiënten.

Financiële administratie en bedrijfsadvies
In Wageningen helpen de accountants en specialisten van Countus je onder andere met managementrapportages, online boekhouden, subsidies, financieringen en benchmarkonderzoeken.

Behalve het opstellen van de jaarrekening, belastingaangiftes en financiële administratie brengen we ook je risico's en mogelijkheden in beeld. Daarnaast bevelen we zorgondernemers bij uitbreiding, samenwerking, fusies en overnachtingen aan. Zo maken we gemakkelijker. Met Countus aan je zijde, weet je waar je staat en kun je tijdig bijsturen wanneer dat nodig is.

Persoonlijke situatie
We gaan graag een duurzame relatie aan met onze klanten. En helpen je bij het behalen van je doelstellingen. Wat wil je bereiken? We helpen je keuzes te maken voor de toekomst.

Niet alleen voor je bedrijf, ook voor je persoonlijke situatie. Wil je hoe bouw je pensioen op? Hoe ga je om met conflicten? Onze adviseurs helpen je graag met een financieel plan en staan ​​je bij met juridisch advies.

Boekhouder in Wageningen nodig?
Ben je op zoek naar een accountant in Wageningen? De accountants en adviseurs van accountantskantoor Countus te Wageningen helpen je graag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Meer weten over onze dienstverlening? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Wageningen.