Menu

Kremer & Kremer gaat verder als Countus

Kremer & Kremer Administraties en Belastingadvies gaat per 1 december 2018 verder onder de naam van Countus accountants + adviseurs. Dankzij deze ontwikkeling kunnen we je nog beter adviseren. Verder verandert er voor jou gelukkig bijna niets. Zo blijven jouw vertrouwde contactpersonen volledig bij je betrokken.

Meer kennis in huis

Countus is een adviesorganisatie die breed gespecialiseerd is binnen het midden- en kleinbedrijf. Door gezamenlijk verder te gaan, halen we meer kennis in huis en kunnen we je nog beter bedienen. De adviseurs en specialisten van Countus hebben jarenlange ervaring in de diverse branches die het midden- en kleinbedrijf rijk is.

De medewerksters van Kremer & Kremer hebben in december fysiek hun intrek bij Countus genomen en ontvangen je graag aan de Zuiderval 110 te Enschede. Telefonisch kan je ze bereiken op 053 43 532 08.

Jouw belang – een uitstekende en steeds verbeterende dienstverlening – staat voor ons op nummer één in deze overgang. Zowel Kremer & Kremer als Countus doen er alles aan om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Countus.

✆ 038 45 526 00

 info@countus.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.