Algemeen

Uitgebreide samenwerking met recruitmentpartner voor Countus: WeCruite

03 mei 2021

Bij Countus verzorgen we de werving van nieuwe collega’s in principe zelf, maar af en toe maken we gebruik van partners. Sinds 1 april 2021 werken we officieel samen met WeCruite als onze directe recruitmentpartner. Waarom we voor deze samenwerking hebben gekozen? Om tot nóg betere matches te komen. Dat is namelijk goed voor ons én voor onze kandidaten.

Op zoek naar de beste matches

De afgelopen 2 jaar hebben we op een open en nuchtere manier samengewerkt met WeCruite. Dat maakt dat de communicatie tussen ons erg prettig verloopt. Bovendien verplaatst het recruitmentbureau zich goed in onze situatie én in die van de kandidaat. Met hartstikke goede matches als resultaat.

Onze eigen recruiter Nynke Aardema zegt: ‘WeCruite meet met een menselijke maat, waardoor je het écht samen doet. Je werkt niet als leverancier en klant, maar echt als bondgenoot. Cruciaal in de krappe arbeidsmarkt waar we in onze sector mee te maken hebben. Samen de uitdaging aangaan en creatief kijken naar de mogelijkheden. Dat brengt ons verder’.

‘Hiermee is de samenwerking een mooie aanvulling op de kandidaten die we vanuit het recruitmentteam van Countus zelf werven en selecteren’, besluit Nynke. ‘En dat komt zowel kandidaten als de teams van Countus ten goede.’

Meer weten?

Lijkt het jou leuk om bij Countus aan de slag te gaan? Lees meer over werken bij Countus of check onze vacatures.