Algemeen

Stikstofbeleid: veelgestelde vragen en antwoorden

31 okt. 2019

Eind september kwam het adviescollege Remkes met een eerste advies over het stikstofbeleid: ‘niet alles kan’. Kort daarop kwam minister Schouten met een brief aan de Kamer en lanceerden de provincies beleidsregels. Voor de landbouwsector is de meest prangende vraag: wat kan er nog wél?

Stikstofbeleid: vragen en antwoorden

Wat betekent de huidige situatie voor een boer die gewoon wil doorboeren? Of voor een boer die wil uitbreiden of juist stoppen? En wat betekent het als je (nog) geen Natuurvergunning hebt?

Wat is jouw situatie, wat kunnen we doen?

De specialisten van Countus en De Omgevingsadviseurs kunnen je helpen om jouw rechten inzichtelijk te krijgen. Ook helpen we met het aanvragen van natuurvergunningen, we ondersteunen bij aan- en verkoop van dier- en fosfaatrechten, juridische procedures en meer.

FactsheetDe Omgevingsadviseurs en Countus hebben een factsheet gemaakt met veelgestelde vragen én antwoorden over het stikstofbeleid.

Meer weten?

Wil je meer weten over het stikstofbeleid? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met je ondernemersadviseur.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor passend advies / offerte

Blijf op de hoogte

Niets missen van het laatste nieuws, de belangrijkste evenementen & de beste tips? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!