Algemeen

Sponsordeal Jordy Harink & Countus: samen bereik je meer

19 jul. 2019

Je hebt individuele sporten en teamsporten. Maar is elke sport in the end niet een teamsport? Iemand die daar alles van weet is marathonschaatser en inline skater Jordy Harink. Zonder zijn teamgenoten had hij nooit gestaan waar hij nu staat. Want samen bereik je nou eenmaal meer dan alleen.

Dromen en doelen bereiken

Jordy: ‘Natuurlijk wil ik als individu winnen. Maar dat gaat niet zonder team. Ik leer enorm veel van die jongens. Samen trainen we keihard en zien we enorm af. Zo maken we elkaar beter en doen we het uiteindelijk echt voor elkaar’.

Dat je samen meer bereikt dan alleen weet niet alleen Jordy. Bij Countus weten we het ook. De diversiteit aan vakkennis is ongekend in onze branche. We onderscheiden ons dan ook door verschillende expertises met elkaar te verbinden. Daarmee helpen we ondernemers om hun dromen en doelen te bereiken. En daar willen we Jordy óók bij helpen. Daarom is Countus aankomend seizoen sponsor van de talentvolle schaatser. En met trots!

Excelleren

Wordt er dit jaar een Elfstedentocht gereden? Dan zou Jordy zomaar eens de winnaar kunnen zijn. De 24-jarige topsporter uit Rouveen behaalde het afgelopen seizoen nog prachtige podiumplekken op belangrijke wedstrijden. In het natuurijsklassement eindigde hij als tweede. Een waar talent!

Jordy excelleert in zijn sport. Maar dat is hem niet zomaar aan komen waaien. Jordy legt uit: ‘Als jong jochie begon ik met skeeleren op de skatebaan. Maar als je kan skeeleren, betekent dat niet meteen dat je ook kan schaatsen. Schaatsen is echt een technische sport, waarbij alles draait om timing. Skeeleren draait veel meer om kracht. Ik heb enorm hard moeten werken om het schaatsen onder de knie te krijgen. Maar, de aanhouder wint’.

Scherp, tactisch en nauwkeurig

Jordy is niet alleen een enorme doorzetter. Om boven het maaiveld uit te steken, moet hij ook scherp, tactisch en nauwkeurig zijn. Dat geldt overigens niet alleen voor Jordy, maar ook voor Countus. Om uit te kunnen blinken in onze tak van sport, moeten ook wij er het maximale uit halen.

Met ons advies op maat gaan we voor onze klanten net even dat stapje verder. En we zijn net als Jordy pietje precies, want of het nu gaat om cijfers of (ronde)tijden, je kunt je geen fouten permitteren. Ondernemen is en blijft topsport.

Schaatsseizoen 2019/2020

Om zich voor te bereiden op het komende schaatsseizoen is Jordy volop in training. In de zomer beoefent hij verschillende sporten om in vorm te komen en te blijven. Naast skeeleren, loopt hij bijvoorbeeld veel hard en is hij een actieve wielrenner.

Jordy slaapt regelmatig in een hoogtetent op zijn slaapkamer. De lucht in de tent is zuurstofarm, waardoor Jordy’s lichaam wordt getriggerd om juist meer zuurstof te transporteren. Hierdoor gaat zijn lichaam efficiënter werken en kan Jordy een betere duurprestatie leveren.

Dat Jordy ver gaat voor zijn sport is dus wel duidelijk. ‘Je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, zegt Jordy vastberaden. ‘Op het ijs heb ik nog nooit gewonnen, dus ik ben super gretig en ga echt voor die winst.’ Bij Countus hebben we er alle vertrouwen in dat Jordy zijn dromen en doelen gaat bereiken. We wensen hem een fantastisch seizoen toe!

Meer weten?

Wil je meer weten over de sponsoring van Jordy of ben je geïnteresseerd in één van zijn clinics? Neem contact op met Annie Luth.

✆ 06 – 42 74 90 23

[email protected]