Paardenhouderij

Maak kennis met het Expertise Team Paardenhouderij

23 dec. 2020

Als paardenhouder ben je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk met je paarden bezig. Als paardenliefhebbers snappen wij dat helemaal. Daarom staan we je vanuit het Expertise Team Paardenhouderij graag bij. In dit artikel lichten we toe wat we precies voor je kunnen betekenen.

Ervaren specialisten

Wij zijn het Expertise Team Paardenhouderij. Onze specialisten ondersteunen jou als ondernemer in de paardenhouderij op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Wij zijn altijd op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving en de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Daarnaast delen we de liefhebberij voor paarden. Zo zijn we actief in de wedstrijdsport en fokkerij en hebben we naast onze financiƫle opleidingen ook hippische opleidingen afgerond, zoals hippische bedrijfskunde. We combineren onze vaktechnische kennis en ervaring in de paardenhouderij om samen met jou op zoek te gaan naar praktische en duurzame oplossingen. Zo kun jij je tijd doorbrengen zoals jij dat het liefst doet: namelijk met de paarden!

Maak kennis met ons team

Wil je meer weten over hoe we jou en je onderneming verder kunnen brengen? Neem dan contact op met onze specialisten. Houd ook zeker onze socialmedia-kanalen in de gaten, daar delen we regelmatig informatie over ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar webinars en uiteraard ben je van harte welkom bij onze jaarlijkse bijeenkomst.

Meer weten?

Wil je meer weten over Expertise Team Paardenhouderij? Neem contact op met een adviseur van Countus.