Algemeen

Financiële rust door een goede liquiditeitsprognose

Mark Klein Breteler
01 mei 2020

Het coronavirus en de getroffen maatregelen leiden bij veel ondernemingen tot veel minder of zelfs geen omzet. Ondanks de steunmaatregelen vanuit de overheid kan dit een forse impact hebben op de liquiditeit van je bedrijf. Als bovendien onvoldoende zicht is op de financiële toekomst van je bedrijf, kan dit zorgen voor onrust. Welke maatregelen moet je treffen en welk effect heeft dit op jouw financiële positie?

WeCapital is een onderdeel van de Countus groep en onder andere gespecialiseerd in het verkrijgen en optimaliseren van bedrijfsfinancieringen. Samen met onze Countus-collega's kunnen we snel en efficiënt een quickscan maken van de financiële situatie van je bedrijf.

Werkwijze quickscan

Door alle gevolgen van de coronacrisis is het van groot belang om inzicht te krijgen in je liquiditeit. We hebben een quickscan ontwikkeld waarmee je de inkomsten en uitgaven voor de komende periode eenvoudig inzichtelijk maakt. Zo zie je direct of wanneer je eventuele liquiditeitsproblemen krijgt. Op basis hiervan kun je gericht actie ondernemen door het aanvragen van de juiste steunmaatregelen en / of het aanvragen van een aanvullende overbruggingsfinanciering.

Wil je graag inzicht krijgen in je financiële situatie? Geef dat aan bij je Countus-adviseur. Je ontvangt vervolgens een intakeformulier om in te vullen. Op basis van deze intake nemen we contact met je op om de inhoud te bespreken. Daarna kun je ons rapport met resultaten verwachten.

Hoe gaat het verder?

Blijkt uit de scan dat je in de problemen komt? Dan adviseren we je graag over wat je het beste kunt doen en op welke steunmaatregelen je aanspraak kunt maken. Als je dat prettig vindt, kunnen we deze ook voor je aanvragen.

Meer weten?

Wil je meer weten over liquiditeitsprognose? Wij maken graag een quickscan van je bedrijf. Neem gerust contact op met Mark Klein Breteler.

Blijf als ondernemer op de hoogte van het laatste Corona-nieuws.

Meer informatie? Neem contact op met Mark Klein Breteler
Neem contact op met Mark Klein Breteler