Algemeen

De balans op maken deze zomer?

29 jul. 2021

We zitten midden in de langverwachte zomer! De afgelopen tijd waren we weer met meer collega’s op kantoor, de contacten worden weer persoonlijker. Wat hebben we daarnaar uitgekeken! Maar weer volledig naar kantoor? Dat zien we niet gebeuren. Het thuiswerken heeft ons namelijk ook veel gebracht. Juist tijdens deze zomerperiode is het goed om de balans op te maken en eventueel opnieuw keuzes te maken.

Kansen bij Countus

Hoe wil jij je verder ontwikkelen? Hoe wil jij een bijdrage leveren aan de maatschappij? Hoe wil jij voor de ander van betekenis zijn? Als recruitmentteam van Countus waren we gewend dat we zo richting de zomer naar een wat rustiger periode toe gingen. Ook dat is allesbehalve gewoon dit jaar.

De afgelopen 2 maanden zien we dat we weer verder vooruit kunnen kijken en we vacatures hebben voor unieke functies binnen Countus. Zo hebben we op dit moment ruimte voor ervaren en specialistische Fiscalisten, ervaren Assistent Accountants op veel van onze 24 vestigingen én we hebben een aantal vacatures ‘met een missie’, geschikt voor kandidaten die bijvoorbeeld in de melkveehouderij of akkerbouw hun expertise als kennispartner willen inzetten.

Groei begint bij jouw initiatief

Als professional in de financiële of agrarische sector heb je keuze genoeg uit werkgevers. Je maakt een keuze en kunt vaak na 100 dagen opnieuw de balans opmaken: hoe is het daadwerkelijk om bij - in ons geval -  Countus te werken? Wat mag je van Countus verwachten, ongeacht in welke team je werkt?

  • We hebben een no-nonsense cultuur
  • We zijn betrokken bij onze medewerkers
  • We zijn fanatiek en is er ruimte voor ontwikkeling
  • Verbinding staat bij ons hoog in het vaandel

Wat levert jou dat op als je bij ons komt werken? Daarin zijn we ervan overtuigd dat dat bij Countus anders is dan bij een andere organisatie. Kijk maar eens op www.countus.nl/werken-bij.

Het recruitmentteam

Sta jij deze zomer stil bij jouw vervolgstap? En ben je je aan het oriënteren op een vervolgstap in de accountancy? Voel je dan welkom om met ons in gesprek te gaan over jouw loopbaan. Het recruitmentteam van Countus bestaat onder andere uit Recruiters Nynke en Marja.

Nynke (33) woont in Dronten met haar man en zoon (2) en werkt sinds 2019 bij Countus. ‘Bij Countus zie ik veel gepassioneerde collega’s werken. Ze zijn betrokken bij klanten, collega’s en de sectoren’, zegt ze. ‘Dit laat zien dat werken bij Countus meer is dan geld verdienen. Het gaat om jouw kennis en kunde en jouw ideeën om jezelf en je klant te ontwikkelen. Het blijft een mooi vak om nieuwe collega’s te vinden die zich hierbij aansluiten. Hierin is een nauwe samenwerking met de teams van cruciaal belang. We doen dit samen.

Marja (37) woont in Zwolle met haar man en 2 zonen (3 en 6 maanden) en werkt sinds 2020 bij Countus. ‘Binnen Countus blijven we continu in beweging. We zoeken elkaar op in projectgroepen die zijn samengesteld vanuit alle hoeken van de organisatie en weten elkaar ook individueel te vinden. We kijken vooruit naar onze eigen professionele en persoonlijke groei en naar de groei van onze teams en de organisatie. Hier een rol in kunnen spelen vanuit Recruitment is ontzettend leuk.’

Bij het aantrekken en vinden van nieuwe collega’s werken we samen met onze directe collega’s, de HR Consultants. Zij hebben, net als de teamleiders, een belangrijke rol in de selectieprocedure. We gaan hierin nauwkeurig en zorgvuldig te werk, omdat we ervan overtuigd zijn dat we duurzaam met nieuwe collega's willen samenwerken.

Meer weten? Loopbaangesprek

Ben jij je aan het oriënteren op een vervolgstap in de accountancy? Voel je dan welkom om met ons in gesprek te gaan over jouw loopbaan. We gaan graag met een open vizier in gesprek om jou zo een stap verder te helpen. Is die stap bij Countus? Dan is dat mooi meegenomen. Is dat niet het geval, no hard feelings. We begeleiden dagelijks kandidaten van de ene naar de andere baan. Onze expertise. Onze liefde voor het vak. Die delen we graag met jou.

Lees hier meer over het loopbaangesprek, en hoe jij je kan aanmelden!