Algemeen

Countus slaat handen ineen met Special Olympics

02 jul. 2021

Samen bereik je meer dan alleen. Dat weten niet alleen wij, maar ook de atleten van de Special Olympics. Om die reden is Countus sponsor van de Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente.

Sponsordeal Special Olympics Nationale spelen

Het tekenmoment van het contract werd een feestelijk moment. Marjolein is ambassadeur van deze sponsorovereenkomst, daarnaast is zij ook 1 van de deelnemers tijdens de Nationale Spelen. Algemeen Directeur van Countus Bob Seemann zegt er het volgende over: “Wij zetten mensen en organisaties in hun kracht om optimaal te presteren." Net zoals de atleten tijdens de Nationale Spelen. Iedere atleet straalt op hun eigen niveau.

Marjolein maakt met een lach en een traan veel indruk op ons. Wij kijken ernaar uit om Marjolijn samen met alle andere Special Olympics atleten te zien stralen tijdens de Special Olympics Nationale Spelen. Samen werken wij toe naar dit evenement in 2022.

Over Special Olympics

Special Olympics Nederland is een sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast de vele gezondheidsvoordelen geeft Special Olympics de sporters een kans om te stralen op een podium. Een podium die hen meer zelfrespect en zelfvertrouwen geeft. Zij worden mondiger, zelfstandiger en leren opkomen voor hun eigen belangen. Daarmee verbetert de kwaliteit van hun leven en neemt hun geluksgraad toe.

Meer weten?

Wil je meer weten over de sponsoring van de Special Olympics? Houd onze website en social media kanalen in de gaten.