Algemeen

Countus Signaal Analyse (CSA) voor biologische akkerbouwers

16 jan. 2020

De Countus Signaal Analyse voor biologische akkerbouwers (bio-CSA) is een managementrapport. Het geeft biologische ondernemers inzicht in hun resultaten. Het vergelijkt de onderneming bovendien met andere biologische bedrijven. Iets voor jouw biologische bedrijf?

Behoefte aan vergelijking van resultaten

Countus adviseert en begeleidt veel biologische boeren, met name in de provincie Flevoland. We hebben daardoor specifieke kennis en expertise over de sector. Mede door de toenemende behoefte bij biologische ondernemers aan een benchmark, hebben we de bio-CSA ontwikkeld. Dat deden we in nauwe samenwerking met meerdere ondernemers.

Wat biedt de Countus Signaal Analyse?

Met onze CSA biologische akkerbouw geven we biologische ondernemers de mogelijkheid om een vergelijking te maken met andere biologische bedrijven als het gaat om opbrengsten van gewassen en andere kengetallen. Met de Countus Signaal Analyse kunnen we ondernemers nog beter en specifieker adviseren.

Wat draagt de oogst bij aan je bedrijfsresultaat? Tegen welke prijs moet je je producten verkopen om de kosten te dekken? Op welke vaste kosten kun je besparen? Met behulp van de CSA bepaal je je bedrijfsstrategie. Je vergelijkt eenvoudig je resultaat met dat van collega’s, bepaalt waar investeringsruimte zit en kunt onderzoeken waar nog ruimte is voor technische verbeteringen.

Bio-beurs 2020

Countus neemt op 22 en 23 januari a.s. deel aan de Bio-beurs, de jaarlijkse biologische vakbeurs in de IJsselhallen in Zwolle. Ben je boer? Zit je in de handel of verwerking? Ben je winkelier? De beurs richt zich op iedereen die werkzaam is in de biologische sector. Ook adviseurs en onderzoekers vinden er hun plek. Zien we jou daar? Je vindt ons op standnummer 380.

Bio beurs: standinfo

Wanneer: 22 en 23 januari 2020
Waar: IJsselhallen, Zwolle
Countus: stand 380

Meer weten?

Wil je meer weten over de Countus Signaal Analyse? Ga naar het contactformulier of neem contact op met Cor van de Burgwal.

✆ 06 427 49 034

[email protected]