Algemeen

Countus groeit door overname in de zorg

Dijan Bruins
13 jan. 2020

Per 1 januari 2020 heeft Countus accountants + adviseurs branchegenoot 216 Ceifer overgenomen. Countus heeft al een gespecialiseerde accountants- en adviespraktijk voor zorgondernemingen en 1e-lijns zorgverleners. Met deze overname bouwt Countus haar werkterrein in de medische sector verder uit en versterkt ze haar positie in de regio Midden-Nederland. Het kantoor in Zeist gaat verder onder de naam Countus Ceifer.

Medische sector

Met de overname van 216 Ceifer haalt Countus nog meer kennis in huis op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De vertrouwde gezichten Jos Sluijs, Erwin Beermann en hun team blijven betrokken bij de nieuwe Countus-vestiging.

‘216 Ceifer heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemers uit de medische sector en het MKB. Ze kennen als geen ander de uitdagingen en kansen die horen bij deze beroepsgroepen. Aangezien Countus zich nog meer wil focussen op de medische sector, is deze overname een mooie uitbreiding van onze klantenportefeuille’, vertelt Dijan Bruins, regiodirecteur bij Countus. Door deze overname komen de overige diensten van Countus, waaronder controle, vergunningverlening, salarisadministratie en financiering, ook beschikbaar voor de klanten van Ceifer.

Over Countus

Countus is een accountants- en advieskantoor dat behoort tot de top 15 accountantskantoren in Nederland en is onderdeel van de Countus Groep. Countus is een accountancy, belastingadvies en consultancybedrijf voor het MKB en heeft zich gespecialiseerd in de agrarische sector, agri-business, zorg en leisure.

Countus heeft nu 24 vestigingen verspreid door het land. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Meer informatie? Neem contact op met Dijan Bruins