Algemeen

Benoeming lid Raad van Bestuur Countus Groep B.V.

Dijan Bruins
07 sep 2021

De heer Ing. D.J.W. (Dijan) Bruins (MBA ab) is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Countus Groep B.V. Per 1 oktober a.s. zal de heer Bruins in collegiaal bestuur met de heer drs. B.E.J. (Bob) Seemann RA (voorzitter van de RvB) gezamenlijk het succes van de Countus Groep als fullservice accountants- en adviesorganisatie verder uitbouwen.

Ruimte voor ontwikkeling

Countus geeft ruimte aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt volop kansen om door te groeien. Daardoor is het nu ook mogelijk geworden om vanuit eigen kring een passende kandidaat te benoemen in de Raad van Bestuur van Countus Groep B.V. De heer Bruins is 45 jaar, woont met zijn vrouw en 2 kinderen in Daarle en is al ruim 20 jaar verbonden aan Countus. Hij is begonnen als bedrijfsadviseur in de agrarische markt, waarna hij is doorgegroeid tot directeur Advies Zuidoost. De laatste 6 jaar was de heer Bruins regiodirecteur in de regio West en lid van het Managementteam.

Over Countus

Countus behoort tot de 20 grootste accountantskantoren van Nederland. Het accountants- en advieskantoor telt 570 medewerkers en 24 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Meer informatie? Neem contact op met Dijan Bruins