Algemeen

Administratieve organisatie en interne beheersing

In een wereld die continu in beweging is, is het belangrijk om in te kunnen spelen op veranderingen. Om optimaal te kunnen presteren, is een goed ingerichte administratieve organisatie essentieel. De accountants van Countus Audit helpen u bij de inrichting en toetsing van uw administratieve organisatie en de interne beheersing.

Uw onderneming in control

We brengen de kritische processen, risico’s en beheersingsmaatregelen van uw organisatie in kaart. Dat biedt inzicht en kansen voor de toekomst. Want met een goede administratieve organisatie is uw onderneming in control.

We ondersteunen u bij het inrichten van uw administratieve organisatie en de interne beheersing. We duiken niet alleen in uw administratie en financiële stromen, maar kijken ook naar uw processen en de structuur van uw administratieve organisatie.

Concrete verbeterpunten

Liggen de verantwoordelijkheden bij de juiste mensen? Voeren ze taken op tijd uit? Welke controlemechanismen zijn ingebouwd? Worden kosten op de juiste manier verantwoord? En zijn er mogelijke frauderisico’s? Het antwoord op deze en meer vragen rapporteren we in ons adviesrapport met concrete verbeterpunten.

Zo werken we samen met u aan een optimale inrichting van uw administratieve organisatie en interne beheersing. Want hoe hoger de kwaliteit, hoe beter u kunt sturen op resultaat.

Meer weten?

Meer weten over inrichting en toetsing van de administratieve organisatie en interne beheersing door Countus Audit? Vul het contactformulier in of neem contact op met een van onze accountants.