In gesprek met Stichting Fier

Jaap Hettema
Stichting Fier

Wie anders dan onze klanten kunnen jou vertellen over onze dienstverlening? Wij vroegen Stichting Fier waarom zij kozen voor onze dienstverlening en hoe zij dat in de praktijk ervaren.

Stichting Fier biedt ambulante begeleiding, behandeling en 24-uurs opvang- en behandelvoorzieningen voor slachtoffers van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Sinds 2017 is Stichting Fier klant bij Countus Audit.

Jaap Hettema, Business Controller bij Stichting Fier:

“Tot aan het boekjaar 2017 waren wij klant bij een ‘big four’ accountantskantoor. Wij misten daar echter de persoonlijke aandacht; korte communicatielijnen ontbraken en er gold een hoge prijsstelling. Reden voor ons om ons te gaan oriënteren voor een ander accountantskantoor.

Helder in aanpak en communicatie

Wij werkten al samen met een btw-specialist van Countus en kwamen via deze relatie in contact met Countus Audit. Vanwege beperkte ervaring met zorgorganisaties leek Countus Audit in eerste instantie niet direct een voor de hand liggende kandidaat. Tijdens onze gesprekken bleek het team van Countus ’eager’, kundig en doortastend; helder in aanpak en communicatie. Stichting Fier koos voor Countus Audit.

Maatwerkrapportages

Wij zijn zeer te spreken over de dienstverlening van Countus Audit. Countus werkt niet met ‘standaard rapportages’, daardoor ervaren wij duidelijk de voordelen van maatwerk. Maatwerk waar onze Raad van Toezicht enorm over te spreken is. De persoonlijke aanpak en de korte lijnen bij Countus zijn een verademing.

Een kritische en kundige partner

Wij zochten een partij die bereid en capabel was om met ons mee te denken. Vanwege de diverse financieringsstromen – lokaal, regionaal, voor diverse doelgroepen – hebben wij best een complexe administratie. Countus investeerde in kennis en blijkt vaktechnisch én inhoudelijk een zeer scherpe partner voor ons te zijn. Het Countus Audit team gaat grondig te werk. Ze hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar. Wij zitten altijd op het juiste moment met de juiste persoon aan tafel, die ook daadwerkelijk past in de besluitvorming van dat moment. Het Countus Audit team is zeer kritisch in het proces – ze bewegen absoluut niet zomaar mee in de deining – maar blijven wél continu met ons in verbinding.”

Ben je benieuwd wat Countus Audit voor uw organisatie kan betekenen? Lees er hier meer over of neem contact op met één van onze accountants.