Inloopspreekuur: keuzes maken binnen een (agrarisch) familiebedrijf

18 april 2024, 09.00 - 16.00 uur
16 mei 2024, 09.00 - 16.00 uur
21 juni 2024, 09:00 uur - 16:00 uur

Keuzes maken, meerdere ballen in de lucht houden, verschillende rollen en invloeden van buitenaf… Het runnen van een (agrarisch) familiebedrijf is niet eenvoudig. Advies van een professional nodig die jouw uitdagingen begrijpt? Kom naar één van de gratis inloopspreekuren met Spoar bij Countus Markelo.

Ondernemers binnen de agrarische sector staan voor verschillende uitdagingen. Afhankelijk van de levensfase van jou als ondernemer en het bedrijf, dienen zich diverse keuzes aan. Dit kan behoorlijk complex zijn. Het voelt misschien als strijden of gedoe, een wirwar van gedachtes en ideeën. Wat gaat wanneer voor?

Wij merken dat de drempel om hierover in gesprek te gaan soms nog hoog is. Meestal heb je te weinig tijd om écht stil te staan bij wat je wil, er is immers altijd wel wat te doen. 

Gratis inloopspreekuur

Om de drempel voor iedereen te verlagen en ondernemers te helpen en te inspireren, organiseert Countus Markelo in samenwerking met Spoar een maandelijks, gratis inloopspreekuur. Het gesprek duurt een half uur. Tijdens dit gesprek ontdekken we wie je bent, waar je tegenaan loopt en hoe we jou verder kunnen ondersteunen.

Datums inloopspreekuur

De inloopspreekuren zijn gepland op de volgende datums:

  • Donderdag 18 april 9:00 – 16:00 uur

  • Donderdag 16 mei 9:00 – 16:00 uur

  • Vrijdag 21 juni 9:00 - 16:00 uur

De afspraken vinden plaats bij Countus Markelo. Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldformulier.

Over Spoar

Het spreekuur is met een professional van Spoar, ook onderdeel van de Countus Groep. Spoar begeleidt ondernemers, professionals en familiebedrijven bij hun (persoonlijke) ontwikkeling.

Of je nu aan het begin van je ondernemersdroom of carrière staat, of al jaren een succesvol bedrijf hebt dat je wilt doorontwikkelen… Spoar helpt je verder. Eén op één of in teamverband. Jij hebt de drive om verder te willen komen. Spoar helpt je. Met veranderkracht.

Meld je aan

Wil je je aanmelden voor één van de maandelijkse inloopspreekuren? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Je ontvangt een e-mail van ons ter bevestiging en meer informatie. Graag tot ziens op één van onze spreekuren!

Meld je hier aan