Ondernemersplan paardenhouderij

Heb jij een professionele paardenhouderij of wil je een paardenhouderij beginnen? Dan kom je voor allerlei vraagstukken te staan. Vraagstukken waarvoor je een gedegen en strategisch bedrijfsadvies kunt gebruiken. Countus helpt je bij het opstellen van een bedrijfsplan of ondernemersplan voor je paardenhouderij.

Bedrijfsadvies paardenhouderij
Het is vaak een uitdaging om de balans te vinden tussen passie, vakmanschap, voldoende geld verdienen en je bedrijf ontwikkelen. Daarnaast heb je natuurlijk te maken met marktomstandigheden en overheidsregels. Al deze elementen nemen we mee in een goed bedrijfsadvies. Zo’n advies zet je aan het denken én helpt je vooruit.

In welke fase zit jouw bedrijf?
Wil je een paardenhouderij beginnen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het opzetten van je bedrijfsplan? Of ben jij al een professionele paardenhouder en wil je met behulp van een ondernemersplan duidelijker je doelen op papier krijgen en wellicht een financiering aanvragen? Dan is het fijn om daarover te sparren. Heb je overal aan gedacht? Hoe ga je de toekomst in? Zit er een overdracht aan te komen? Moet er spreiding van de winst plaatsvinden? Kun je beter dit jaar of volgend jaar investeren? Wij helpen je om de juiste weg te vinden.

Meer weten?
Wil je meer weten over het opstellen van een ondernemersplan of wat we voor jou als specialist in de paardenhouderij kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

×