Menu

Markelo

Vestiging
Markelo

Contact

Adres

Burgemeester de Beaufortplein 13
7475 AG Markelo
✆ 0547 36 83 68
✉ markelo@countus.nl

Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 17.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 17.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 17.00 uur

Ik wil contact met Countus Markelo

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Countus Markelo

Aan Burgemeester de Beaufortplein 13 vind je ons accountantskantoor in Markelo. Vanuit Countus Markelo ondersteunen, adviseren en begeleiden we ondernemers bij hun doelen en dromen. We denken met je mee, kijken vooruit en helpen je richting kiezen.

Accountancy, belastingzaken en administratie

Onze accountants en specialisten helpen je verder op het gebied van accountancy, bedrijfsopvolging, financieringen, belastingzaken, personeel en administratie. Ook geven we bedrijfsadvies en helpen we je bij juridische en fiscale vraagstukken. Want heb je al nagedacht over bijvoorbeeld de bedrijfsopvolging? Volg je wel de juiste koers? En waar sta je over 5 jaar?

Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of een specifiek (fiscaal) vraagstuk hebt: Countus zorgt voor houvast. We geven je nieuwe inzichten, zodat jij je kunt focussen op de groei van jouw onderneming.

 

Ervaring in diverse branches

Ons accountantskantoor in Markelo ondersteunt bedrijven in verschillende branches, zoals het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. We werken voor zowel mkb-ondernemingen als organisaties en familiebedrijven binnen de food, horeca, recreatie, akkerbouw, melkveehouderij en intensieve veehouderij.

 

Accountant in Markelo nodig?

Op zoek naar een accountant in Markelo of omgeving? En wil je vrijblijvend kennismaken? De specialisten van accountantskantoor Countus in Markelo zijn in de buurt en staan voor je klaar. Je bent van harte welkom. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening of om direct afspraak in te plannen. Tot snel!