Countus Almere
Adres
Countus Almere
Monitorweg 55
1322 BK Almere
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
 • MKB-klik
  Wij zitten op de “golflengte” van het MKB
 • MKB-relaties
  Wij staan altijd klaar voor onze MKB-relaties
 • MKB jaarwerk efficiency
  Wij leggen het juiste werk bij het juiste teamlid
 • MKB-advisering
  Wij leven ons graag uit in MKB-advisering
Persoonlijk advies nodig?

Almere

Vanuit ons accountantskantoor in Almere bedienen we klanten in de regio Flevoland, Noordoostpolder, Randmeren, Noord-Holland en Utrecht. Onze accountants en specialisten adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van bedrijfsopvolging, financieringen, accountancy, belastingzaken, administratie en personeel. Daarnaast kun je bij ons terecht voor bedrijfsadvies en fiscale en juridische vraagstukken.

Lees verder

Houvast en nieuwe inzichten
Countus Almere maakt het ondernemers makkelijker. Onze branchekennis koppelen we aan jouw persoonlijke doelstellingen. Wat wil je bereiken? Wij helpen je de bedrijfsstrategie helder te krijgen, zodat je precies weet waar je staat en wat je kunt doen om die stip op de horizon te behalen.

Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of een specifiek vraagstuk hebt op het gebied van personeel, belasting of wetgeving, Countus zorgt voor houvast. We bieden je nieuwe inzichten zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet: ondernemen.

Ervaring in horeca & recreatie
We helpen ondernemers in verschillende branches, zoals het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Bij Countus Almere werken we veel voor mkb’ers, organisaties en familiebedrijven binnen de horeca, recreatie en food. Onze specialisten kennen jouw branche en de bijbehorende wet- en regelgeving. En weten wat de uitdagingen zijn. Zo helpen we je graag verder.

Accountant in Almere nodig?
Zoek je een accountant in Almere of omgeving? De accountants en specialisten van accountantskantoor Countus in Almere zijn in de buurt en staan voor je klaar. Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom.