Almere

Adres
Countus Almere
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
Openingstijden
Maandag
8.00 - 17.00 uur
Dinsdag
8.00 - 17.00 uur
Woensdag
8.00 - 17.00 uur
Donderdag
8.00 - 17.00 uur
Vrijdag
8.00 - 17.00 uur
 • MKB-klik
  Wij zitten op de “golflengte” van het MKB
 • MKB-relaties
  Wij staan altijd klaar voor onze MKB-relaties
 • MKB jaarwerk efficiency
  Wij leggen het juiste werk bij het juiste teamlid
 • MKB-advisering
  Wij leven ons graag uit in MKB-advisering
Evenementen
Geen evenementen om weer te geven.
Persoonlijk advies nodig?

Met ons team in Almere bedienen we relaties in de regio Flevoland, Noordoostpolder, Randmeren, Noord-Holland en Utrecht. Onze accountants en specialisten adviseren, ondersteunen en begeleiden hen op het gebied van bedrijfsopvolging, financieringen, accountancy, belastingzaken, administratie en personeel. Daarnaast kunnen zij bij ons terecht voor bedrijfsadvies en fiscale en juridische vraagstukken.

Lees verder hoe wij ook voor jou veel kunnen betekenen!

Lees verder

Houvast en nieuwe inzichten
Countus Almere maakt het jou als ondernemer makkelijker. Wat wil je bereiken? Wij geven je vanuit onze (branche-)kennis input die jou helpt om jouw bedrijfsstrategie helder te krijgen, zodat je precies weet waar je staat en wat je kunt doen om die stip op de horizon te realiseren. Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of een specifiek vraagstuk hebt op het gebied van personeel, belasting of wetgeving, Countus zorgt voor houvast. We bieden je nieuwe inzichten zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet: ondernemen.

Ervaring in MKB
Countus Almere werkt voor ondernemers in veel verschillende branches in het MKB. Van zakelijke dienstverlening, handelsonderneming tot productie-onderneming. Van ondernemingen met één eigenaar tot familiebedrijven en samenwerkingsverbanden met meerdere eigenaren. Onze specialisten kennen jouw branche en de bijbehorende wet- en regelgeving. En weten wat de uitdagingen zijn. Onze teammissie is dan ook het continu waarde toevoegen voor jouw onderneming alsook jou persoonlijk door een optimale benutting van bedrijfseconomische, fiscale en juridische kansen en mogelijkheden.

Accountant / specialist nodig?
Zoek je een accountant en/of specialist in Almere of omgeving? Het Countusteam Almere is in de buurt; wij staan voor je klaar.

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom!