Duurzaamheid & nieuwe energie

Om de ontwikkeling naar duurzame energieproductie mogelijk te maken is grond nodig. En wel in het landelijk gebied. Maar er komt voor grondeigenaren vaak meer kijken bij de plaatsing van een energieopwekkingssysteem zoals een zonneweide of windmolenpark. Daarom heeft Countus het team Duurzaamheid en Nieuwe Energie samengesteld. Kom erachter hoe dit team jou als grondeigenaar kan helpen.

Team duurzaamheid en nieuwe energie

Duurzame energie is dus mooi, maar is dit ook daadwerkelijk duurzaam voor jouw bedrijf? Countus heeft de juiste specialisten gebundeld in het team Duurzaamheid en Nieuwe Energie. Deze specialisten kunnen alles voor je regelen als het gaat om deze thema’s. Dit team heeft als visie dat het opwekken van duurzame energie zowel voor de grondeigenaar, de ondernemer als voor de omgeving, duurzaam is én blijft!

Al onze professionals hebben hun eigen specifieke achtergrond, deskundigheid en ervaring in wind en/of zonne-energie en weten hoe ze jou moeten adviseren. Door de samenstelling van het team bundelen we hun krachten en kunnen we sneller schakelen tijdens eens adviesproject.