Vrouwenevent: Een duurzame relatie

8 februari 2024, 09.30 - 14.00 uur
Nedap, Parallelweg 2, 7141 DC Groenlo

Ook in 2024 organiseren we weer een succesvol Vrouwenevent. Een event speciaal voor vrouwelijke ondernemers! Dit jaar staat in het teken van 'duurzame relaties'. We nodigen je graag uit om je deze dag te laten inspireren door dit mooie programma. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Bij Countus zijn we trotse partners van ondernemende vrouwen in uiteenlopende sectoren. Met onze diverse expertises binnen Countus streven we ernaar om onze klanten aanzienlijke meerwaarde te bieden. We zetten ons in voor het behalen van optimale resultaten en investeren in een duurzame relatie, want jouw succes is onze prioriteit. Omdat we deze duurzame relatie van wezenlijk belang vinden, nodigen we je graag uit op donderdag 8 februari voor ons Vrouwenevent.

Duurzaamheid is een begrip dat nauw verbonden is met vijf essentiële doelen: Mensen, Aarde, Welvaart, Vrede en Partners. Thema’s die hedendaags niet meer weg te denken zijn uit onze maatschappij en ons allen raken. Zowel in het bedrijfsleven als privé. Tijdens dit event laten we je graag inspireren door het bedrijfsleven van Nedap, van kop-tot-kont chef Nel Schellekens en personeeladviseurs Philine Schultz en Carla Mannessen van Countus.

Een programma wat je niet wilt missen! Geef je daarom snel op via onderstaand aanmeldformulier voor dit gratis event. Aanmelden is niet meer mogelijk.


Programma

09.30 uur Ontvangst
10.00 uur  Opening met koffie/thee en iets lekkers
10.15 uur  Rondleiding Nedap
11.15 uur Visie Nedap op duurzame relaties en kringlopen - door Daniëlle van der Sluijs, CFO (chief financial officer) bij Nedap
12.00 uur Lezing en lunch – door Nel Schellekens van kop-tot-kont chef
13.00 uur Workshop: Een duurzame relatie is (samen)werken – Philine Schultz en Carla Mannessen
14.00 uur Afsluiting