Ruimtelijke ordening & milieu

Wil je je bedrijf (verder) ontwikkelen? Wil je bijvoorbeeld een nieuwe stal bouwen en zoek je een partner die je bij dat proces kan begeleiden? Wil je je bedrijfslocatie op een slimme manier toekomstbestendig maken? Of wil je weten wat je kunt met je locatie als je gaat stoppen met je bedrijf? De Omgevingsadviseurs, adviesbureau ruimtelijke ordening & milieu en onderdeel van Countus, helpt.

Ontwikkelstrategie

Je locatie is essentieel voor je onderneming. Je krijgt te maken met veel regels en een slimme ontwikkelingsstrategie kan je dan veel opleveren. Onze adviseurs weten als geen ander hoe de wetgeving in elkaar zit en hoe je er het meeste uithaalt. Wat wil je nu werkelijk met je bedrijf? Met je locatie? Met je toekomst? Wij helpen je om antwoord te krijgen op deze vragen en adviseren over hoe je het aan kunt pakken.

Van A tot Z ontzorgen

Onze dienstverlening omvat alles op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en bouwen. Dat gaat van locatieontwikkelingsscans tot concrete vergunningaanvragen. Van bestemmingsplanwijzigingen tot het adviseren in bezwaar en beroep. Wij vertellen meer over met welke wetten en regels je te maken krijgt en hoe je daarmee om kunt gaan.

Direct contact
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×