Menu

Fiscaal advies

Als ondernemer wil je het liefst zo min mogelijk belasting betalen. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de mogelijkheden binnen de grenzen van het belastingrecht?

 

Optimale fiscale situatie

Je weet dat de keuzes die je maakt fiscale gevolgen hebben. Maar welke precies? Je wilt als ondernemer niet verrast worden door onverwachte belastingaanslagen. De belastingadviseurs van Countus kunnen je helpen bij al je fiscale vraagstukken. Zij weten precies hoe ze het meest gunstige resultaat kunnen realiseren voor jouw onderneming. In welke branche of welk type onderneming je ook actief bent.

 

Belastingdruk beperken

Of je nu net bent begonnen, je bedrijf wilt uitbreiden of wilt stoppen. Voor iedere levensfase van je bedrijf kan je de fiscaal adviseurs van Countus inschakelen. Ook helpen zij je bij vragen over de rechtsvorm van je onderneming, bij btw-vragen of als je meer wilt weten over estate planning. Heb je begeleiding nodig bij een bedrijfsoverdracht of herstructurering? Ook daarvoor kan je bij Countus terecht. Onze belastingadviseurs realiseren samen met jou een voor jouw onderneming optimale fiscale situatie. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

 

Meer weten?

Meer weten over het realiseren van het meest gunstige fiscale resultaat? Vul het contactformulier in of neem contact op met een van onze adviseurs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 26-07-2016