Menu

Bedrijfsadvies

Als ondernemer kom je voor tal van vraagstukken te staan. Vraagstukken die horen bij de fase waarin je onderneming zich bevindt. Je vraagt je misschien af of je strategie wel effectief is. Of er niet meer rendement uit valt te halen. Of je financiering optimaal is. Hoe je over meer stuurinformatie kunt beschikken. Misschien is je bedrijf nog in de opstartfase of ben je volop aan het groeien. Misschien ben je toe aan consolidatie, reorganisatie of overdracht. Eén ding is zeker: je kan altijd terugvallen op de ondersteuning van de specialisten van Countus.

Elke fase in het ondernemerschap is uniek en vraagt om een specifieke aanpak bij het realiseren van je ambities en strategische doelstellingen. Of je onderneming zich nu bevindt in de fase van start, groei, consolidatie, reorganisatie of overdracht, we kunnen je begeleiden bij alle bedrijfseconomische vraagstukken. In elke levensfase van je onderneming.

 

Strategische doelstellingen realiseren

Een heldere strategie en een gezonde bedrijfsvoering zijn essentieel en een belangrijke randvoorwaarde voor succesvol ondernemerschap. Spelen de volgende vragen binnen jouw bedrijf? We helpen je graag verder.

 • Is onze strategie effectief?
 • Verloopt de uitvoering van de strategie beheerst? Zijn we in control?
 • Is ons rendement voldoende?
 • Leveren de processen en producten of diensten op wat ze op zouden moeten leveren?
 • Is onze organisatie effectief gefinancierd?
 • Is onze management-en stuurinformatie optimaal ingericht?

 

Bedrijfsadvies diensten

Vanuit onze kernactiviteiten accountancy en belastingadvies kunnen we snel schakelen en je gespecialiseerde begeleiding bieden bij het realiseren van je strategische doelstellingen. Dat doen we met de volgende diensten:

 • strategie en bedrijfsvoering
 • planning & control/stuurinformatie
 • opstart onderneming
 • groei onderneming
 • zwaar weer/recovery
 • bedrijfsbeëindiging

De tijd dat een rondje door het bedrijf voldoende was om te zien hoe het ervoor stond met je onderneming, is allang voorbij. Regeren is vooruitzien. De resultaten van vandaag begrijpen. En zorgen dat je het morgen beter doet. Onze adviseurs, echte agro-specialisten, denken graag met je mee.

 

Bedrijfsontwikkeling en planning

Wil je uitbreiden? Moderniseren? En weten wat een investering betekent voor de liquiditeit van je bedrijf? Welke financiële risico’s je loopt. Daar ben niet alleen jij benieuwd naar, maar ook de bank. Wij hebben de tools waarmee we jouw verwachte financiële toekomst in kaart kunnen brengen. Dat helpt om nu de juiste keuzes te maken.

 

Analyse van je bedrijfsresultaat

Wil je weten waar je vandaag staat met je bedrijf? Wat de resultaten precies zijn? Dit jaar? Vorig jaar? In vergelijking met voorgaande jaren? Maar ook in vergelijking met collega-ondernemers in de branche? Daarvoor gebruiken wij de Countus signaal analyse. Hiermee krijgen je cijfers betekenis en ontdek je aandachtspunten en verbetermogelijkheden voor je bedrijf. Want daar gaat het om: resultaten verbeteren.

 

Meer weten?

Wil je weten hoe jij je bedrijfsresultaat continu kan blijven verbeteren? Vul het contactformulier in.

Meer weten?

Kan je hulp gebruiken bij het realiseren van je strategische doelstellingen? Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Vul het contactformulier in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 22-05-2016