Webinar Routeplanning 2030 melkveehouderij

Donderdag 26 november, 20.30 uur
Digitaal

'Bepaal met inzicht en overzicht je vergezicht'

Het is een dynamische tijd in de melkveehouderij. De route van schaalvergroting en optimalisatie heeft de sector gemaakt tot wat ze nu is: een wereldwijd toonaangevende en innovatieve melkveehouderij.

Maar het speelveld verandert en er wordt een beroep gedaan op het aanpassingsvermogen van de melkveehouderij. Diverse maatschappelijke uitdagingen komen op de sector af. En de rek uit de route van schaalvergroting en optimalisatie raakt er bij steeds meer bedrijven uit. Maar welke route moet je dan wel nemen?

Zo’n 2 jaar geleden hebben we in onze melkveehouderijbijeenkomsten gesproken over welke route jij neemt richting 2030. Zit jij nog steeds op de juiste route? Of ben je nog zoekende? Het kiezen van de juiste route voor jouw bedrijf begint met inzicht. Inzicht in jezelf en je onderneming. Maar ook inzicht in de ontwikkelingen in en rondom de melkveehouderij.

Tijdens het webinar helpen de specialisten van Countus je op weg. En helpen we je inzicht te krijgen in de ontwikkelingen rondom jouw melkveebedrijf.

Terugblik naar het webinar