Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor elke organisatie. Of je nu klein of groot bent, je wordt steeds vaker geconfronteerd met vraagstukken rondom duurzaamheid. Is het niet vanuit een persoonlijke ambitie of verplichte regelgeving, dan krijg je de vraag wel vanuit klanten, leveranciers en personeel. Toekomstbestendig ondernemen en op een duurzame wijze waarde creëren, is de toekomst. Countus helpt ondernemers daarbij.

Financiële én duurzaamheidsprestaties

Bij Countus zien we financiële prestaties niet los van duurzaamheidsprestaties. Alleen dan kunnen we namelijk een duurzame en gezonde toekomst realiseren voor klanten, medewerkers én de samenleving. Onze experts geven advies en doen aanbevelingen op basis van financiële data, maar bevorderen ook de integratie van niet-financiële informatie in rapporten en bedrijfsmodellen. Zo ontstaat er een andere vorm van verslaglegging die meer waarde heeft, beter concurreert en ondernemers helpt om hun bedrijf toekomstbestendig te maken.

Duurzaamheidsprestaties in kaart

Of je nu móet verduurzamen vanwege wet- en regelgeving, denk aan de verplichte duurzaamheidsrapportage, of dat je graag wíl verduurzamen, Countus helpt om je duurzaamheidsprestaties in kaart te brengen. Zo werk jij aan een toekomstbestendige onderneming en kun je profiteren van bepaalde fiscale voordelen.

Direct contact

Meer weten over wat onze duurzaamheidsspecialisten voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Ton Kock

Blijf op de hoogte