Recreatiecongres Countus

Dinsdag 27 september 2022
Hof van Saksen, Borgerderstraat 12, 9449 PA Nooitgedacht

Countus helpt jou als recreatieondernemer met het maken van strategische keuzes. Tijdens het Countus Recreatiecongres op 27 september brengen beroepsprofessionals jou op de hoogte van trends en ontwikkelingen en kun je inspirerende kennissessies bijwonen!

Henk Lassche, lid algemene directie van Countus is gastheer tijdens dit congres. Henk neemt je gedurende dag mee door het programma. 3 inspirerende sprekers praten je bij over de trends en ontwikkelingen in de recreatiewereld. Je kunt je inschrijven voor een unieke rondleiding bij het Hof van Saksen en voor inspirerende kennissessies.(maximaal 2 van de 3)

Programma:

9.30 – 10.00                                 Ontvangst lounge Business Centre door Bertijn, Jesca en Ron

10.15 - 12:30                                Rondleiding en Kennissessies

3 zalen, 3 kennissessies:
Energietransitie in de recreatie          Erwin de Rijke & Harry Roetert
Stikstof en de gevolgen                       Robert Kamphuis
Jezelf spiegelen als ondernemer       Geert Sol

12:30 - 13:45                               Lunch in de Business Centre

13:45 -13:55                                Welkom plenaire zaal Henk Lassche

13:55 - 14:30                               Hof van Saksen, directeur Erik van der Heijden

14:30 - 15:15                               Voormalig directeur Efteling Coen Bertens

15:15 - 15:45                               Pauze

15:45 - 16:30                               Pleisureworld, trendwatcher Hans van Leeuwen

16:30 - 16:35                               Afsluiting door Henk Lassche

16:35 - 17:30                                Netwerkborrel

Gastsprekers:

Eric van der Heijden, directeur van Hof van Saksen; over ontstaan, ontwikkeling en de laatste innovaties van Hof van Saksen


Coen Bertens, voormalige directeur van de Efteling, over binden en boeien van personeel en hoe dit werkt met speciale aandacht

Hans van Leeuwen, trendwatcher en conceptontwikkelaar bij Pleisure World. Hij zal spreken over de nieuwe trends en de ontwikkelingen in recreatieland en dan met name van de ketens!


De kennissessies die je kan volgen:

Energietransitie in de recreatie: Harry Roetert, adviseur duurzame energie bij Countus en Erwin de Rijke, senior fiscalist bij Countus delen hun kennis over de mogelijkheden voor nieuwe energie op uw recreatiebedrijf en de fiscale zaken die hierbij spelen!

Stikstof en de gevolgen: Robert Kamphuis, adviseur van De Omgevingsadviseurs, dochter/label van Countus, praat u bij over de actuele stand van zaken rond stikstof en hoe er mee om te gaan, en dan ook t.a.v. Natura 2000 gebieden.

Jezelf spiegelen als ondernemer: Geert Sol, coach bij Spoar, dochter/label van Countus neemt je mee om jou als ondernemer een spiegel voor te houden, wie ben ik, wat is mijn valkuil, hoe sta ik in mijn kracht en waar haal ik mijn inspiratie als leidinggevende van een onderneming.

Meer informatie en aanmelden:

Meld je aan via onderstaand formulier. Je ontvangt verdere informatie per e-mail.  Wil je meer weten over ons expertiseteam Recreatie en Horeca? Lees dan dit artikel

Kosten: €50,- per persoon

Meld je hier aan

(max.2)