Werken vanuit je expertise

Sparren specialist – generalist, Multidisciplinaire teams.

In de businessteams op de vestigingen werken collega’s vanuit hun eigen specialisme samen voor een klant. De ondernermersadviseur is spin in het web en zorgt ervoor dat de juiste expert bij de klant aan tafel zit.

Teams bestaan uit een ondernemersadviseur, fiscalist, jurist, (jr/med/sr) assistent accountant en accountant. Daarnaast zijn op het hoofdkantoor in Zwolle diverse expertise teams gevestigd, waaronder personeelszaken en het team fiscaal-juridisch, de controlepraktijk en bijvoorbeeld WeCapitalDe OmgevingsadviseursSubventionZienergie etc.

Naast het inzetten van je eigen expertise in je dagdagelijkse werkzaamheden, biedt dit ook mooie mogelijkheden om door te groeien!

't Is moeilijk bescheiden te blijven

Wie zorgt ervoor dat de 9.999 lampen binnen Countus branden? Wie zijn bij ons de mensen achter de schermen die in de coronatijd zorgen voor desinfecterende zuilen? Kitty van Dam, medewerker binnen serviceteam Facilitair vertelt over haar werk binnen Countus. Benieuwd naar haar verhaal?

‘Wat we doen, doet ertoe’

Margreet Bomert werkt bij Countus Emmeloord en Zwolle. Daarnaast heeft ze thuis een biologisch fruitteeltbedrijf. Wist je dat er overeenkomsten zijn tussen het controleren van fruit en het werk van een accountant en kwaliteitsadviseur? ‘In het werk van een accountant en kwaliteitsadviseur zitten dezelfde elementen. Je zorgt ervoor dat mensen de juiste dingen doen, met moreel kompas, zonder verspilling en met een kwalitatief goed resultaat..', vertelt Margreet.

‘Hoe je loopbaan bij Countus ontwikkelt, heb je zelf in de hand’

Remco de Vries is senior ondernemersadviseur zorg bij Countus in Zeist. ‘Het leukste aan mijn functie is dat je echt naast ondernemende medisch professionals staat. Zij krijgen te maken met wet- en regelgeving waar op de diverse medische opleidingen te weinig bij wordt stilgestaan.’

Maak kennis met Jacob Woudstra, accountant in de polder

Slechts twee zomerbaantjes in de agrarische sector, dat was de ervaring van Jacob Woudstra toen hij startte met zijn loopbaan in de (agrarische) accountancy. Hij woonde in de polder, dus kreeg wel het één en ander mee, maar specialist was hij nog niet. Op dit moment is Jacob tekenbevoegd AA-accountant en sinds een jaar businessteamleider bij Countus Dronten.

‘Bij Countus heb je alle vrijheid om je rol tot een succes te maken’

Martijn Cents, werkzaam binnen het Expertise Team van Countus, is opgegroeid op een varkensbedrijf en daarom al vroeg met het vak in contact gekomen. De praktische kennis vanuit het ouderlijk bedrijf kan hij goed gebruiken voor zijn functie, maar ook de werkervaring die hij heeft opgedaan in de veevoer-industrie (De Heus) komt goed van pas. Ondernemers verder helpen binnen het complexe speelveld van hun sector, is voor hem een uitdaging.

Samen het maximale uit je toekomst halen

Ruthger Steenbeek heeft een mooie carrièreswitch gemaakt, van fruitteler naar agrarische bedrijfsadviseur. Samen met het management en de adviseurs van Countus mag Ruthger onze dienstverlening aan agrarische cliënten verder optimaliseren. Hij noemt zijn functie 'kantooroverschrijdend'.

Wat maakt iets an offer you can't refuse?

Tjibbe van der Veer is Controleleider bij Countus Audit. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de controleopdrachten en geeft leiding aan het controleteam van Countus Audit. Tjibbe heeft ruime ervaring in de accountancy, maar werkte ook enkele jaren ‘aan de andere kant van de tafel’.

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Marja