Werken vanuit je expertise

Sparren specialist – generalist, Multidisciplinaire teams.

In de businessteams op de vestigingen werken collega’s vanuit hun eigen specialisme samen voor een klant. De ondernermersadviseur is spin in het web en zorgt ervoor dat de juiste expert bij de klant aan tafel zit.

Teams bestaan uit een ondernemersadviseur, fiscalist, jurist, (jr/med/sr) assistent accountant en accountant. Daarnaast zijn op het hoofdkantoor in Zwolle diverse expertise teams gevestigd, waaronder personeelszaken en het team fiscaal-juridisch, de controlepraktijk en bijvoorbeeld WeCapitalDe OmgevingsadviseursSubventionZienergie etc.

Naast het inzetten van je eigen expertise in je dagdagelijkse werkzaamheden, biedt dit ook mooie doorgroeimogelijkheden om door te groeien!

Maak kennis met Jacob Woudstra, accountant in de polder

Slechts twee zomerbaantjes in de agrarische sector, dat was de ervaring van Jacob Woudstra toen hij startte met zijn loopbaan in de (agrarische) accountancy. Hij woonde in de polder, dus kreeg wel het één en ander mee, maar specialist was hij nog niet. Op dit moment is Jacob tekenbevoegd AA-accountant en sinds een jaar businessteamleider bij Countus Dronten.

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Astrid