Verbinding

Verbinding staat bij ons hoog in het vaandel​

Team Countus. De enige manier om meer te bereiken, is door het samen te doen. We verbinden, dat is ons werk. Daarin ben jij een belangrijke schakel. Je maakt impact vanuit jouw rol. Met diverse expertise teams en vestigingen door het hele land hebben wij jou voldoende te bieden om je te ontwikkelen als professional, maar zeker ook als mens!​

​Hoe merk jij dat?​

  • We organiseren gezamenlijke activiteiten voor jou en je collega's.​
  • We verbinden. Zowel online als fysiek​.
  • We geven jou aandacht gedurende de hele loopbaan​.
YouCount bijeenkomst

Elk jaar organiseert een groep enthousiaste medewerkers  het YouCount-team een bijeenkomst voor alle medewerkers van alle verschillende Countus-vestigingen. Op zo'n event vind je inspiratie, plezier en natuurlijk contact met je (meer dan 550) andere collega's!

Medewerkersparticipatieregeling

Bij Countus kennen we geen partnerstructuur, dat maakt ons uniek in de branche. Voor alle medewerkers is het mogelijk om een aandeel in Countus aan te schaffen, dit noemen we de medewerkersparticipatieregeling (MePa). Zo stimuleren we ondernemerschap in onze organisatie. Voor jou is het een fiscaal aantrekkelijke manier om mee te delen in het resultaat van Countus. Meer dan de helft van je collega’s ging je al voor!

Personeelsverenigingen

Iedere vestiging heeft zijn eigen personeelsvereniging die gedurende het jaar activiteiten organiseert om zo met elkaar te verbinden, denk aan steppen, fietsen, varen in een sloep, of een BBQ. Aan het einde van het jaar komt de plaatselijke Sinterklaas langs.

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Heleen