Verbinding

Verbinding staat bij ons hoog in het vaandel​

Team Countus. De enige manier om meer te bereiken, is door het samen te doen. We verbinden, dat is ons werk. Daarin ben jij een belangrijke schakel. Je maakt impact vanuit jouw rol. Met diverse expertise teams en vestigingen door het hele land hebben wij jou voldoende te bieden om je te ontwikkelen als professional, maar zeker ook als mens!​

​Hoe merk jij dat?​

  • We organiseren gezamenlijke activiteiten voor jou en je collega's.​
  • We verbinden. Zowel online als fysiek​.
  • We geven jou aandacht gedurende de hele loopbaan​.
‘Countus kiest' Jaarverslag 2021
Medewerkersparticipatieregeling

Bij Countus kennen we geen partnerstructuur, dat maakt ons uniek in de branche. Voor alle medewerkers is het mogelijk om een aandeel in Countus aan te schaffen, dit noemen we de medewerkersparticipatieregeling (MePa). Zo stimuleren we ondernemerschap in onze organisatie. Voor jou is het een fiscaal aantrekkelijke manier om mee te delen in het resultaat van Countus. Meer dan de helft van je collega’s ging je al voor!

'Onze klanten laten zich niet zomaar uit het veld slaan'

Gea van Renselaar (24) is bedrijfsadviseur bij Countus Emmeloord. Daarnaast werkt ze gemiddeld 1 dag in de week op het akkerbouwbedrijf van haar ouders. Met haar kennis van de akkerbouw weet zij ondernemers goed te helpen bij diverse vraagstukken. Gea heeft veel respect voor de flexibiliteit en het ondernemerschap van haar klanten. 

YouCount bijeenkomst

Elk jaar organiseert een groep enthousiaste medewerkers een bijeenkomst voor alle medewerkers van Countus. 

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Heleen