Trots op onze klanten

Dichtbij, Inhoudelijke samenwerking.

Collega’s maken ook bewust de keuze om een goede werk-privé balans te creëren. Een collega vertelt: “Toen ik laatst bij een klant vandaan kwam, was ik dichter bij huis dan bij kantoor. Ik ben naar huis gereden, heb mijn vrouw verrast door te koken en ben ’s avonds nog even achter de laptop gekropen”.

Tulpenbedrijf Litjens

De Countus-tulp is een mooi product, ontstaan vanuit de beleving van de klant bij Countus: sterk en betrokken. Die klantbeleving ontstaat door wat wij zelf uitstralen: bij de klant aan tafel, in de markt, bij bijeenkomsten, bij ieder persoonlijk klantcontact. Ieder van jullie draagt hier op zijn/haar manier aan bij. In het voorjaar hebben we allemaal zo’n prachtige bos tulpen gekregen.


Maatschap Ruijter

Ze kregen een prijs voor de beste ruwvoerkuil van de provincie Flevoland én behaalden een hoge plek op de onlangs gepubliceerde ranglijst van de best presterende robotmelkers. De maatschap Ruijter uit Tollebeek laat daarmee zien dat het bedrijf inzet op goed voer en een hoge melkproductie.

 

Payned Payrolling

Payned Payrolling helpt MKB ondernemers hun personeelszaken te beheersen. Toen Payned controleplichtig werd, was Countus Audit dan ook degene die als eerst werd uitgenodigd voor een gesprek.

 

Avek bedden

De samenwerking tussen Avek en Countus Audit is nog vers: de nuchtere Friese beddenspecialist en Countus hebben nu één keer met elkaar samengewerkt. Hoe dit bevallen is?

 

Stichting Fier

Waarom heeft Stichting Fier gekozen voor onze dienstverlening en hoe ervaren zij dat in de praktijk.

 

Novon schoonmaak

Schoonmaakorganisatie Novon uit Zwolle werkt al jaren samen met Countus. Sterker nog: al sinds de start van het bedrijf, ruim 20 jaar geleden, komt Countus al bij Novon over de vloer.

 

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Marja