Trots op onze klanten

Dichtbij, Inhoudelijke samenwerking.

Het feit dat we goed in staat zijn om met onze klanten een vertrouwensrelatie op te bouwen en met hen te mogen adviseren, maakt dat wij ook trots zijn op hetgeen onze klanten met hun onderneming bereiken.

De veranderende wetten, regels en omstandigheden maken het niet altijd makkelijk voor een ondernemer om te blijven innoveren. Juist door kansen te zien, kunnen we samen veel bereiken. Samen bereik je natuurlijk meer dan alleen. Vanuit deze gedachte is Countus bijna 100 jaar geleden ook ontstaan.

Klantverhalen

Benieuwd hoe klanten Countus ervaren?


'Onze klanten laten zich niet zomaar uit het veld slaan'

Gea van Renselaar (24) is bedrijfsadviseur bij Countus Emmeloord. Daarnaast werkt ze gemiddeld 1 dag in de week op het akkerbouwbedrijf van haar ouders. Met haar kennis van de akkerbouw weet zij ondernemers goed te helpen bij diverse vraagstukken. Gea heeft veel respect voor de flexibiliteit en het ondernemerschap van haar klanten. 

‘In 6 jaar tijd ben ik doorgegroeid van een ‘nietskunner’ naar vestigingsverantwoordelijke’

Rob Postma (35) werkt als teammanager bij Countus. Hij is trots op hoe zijn klanten omgaan met de gevolgen van de huidige coronacrisis. ‘Onze klanten werken zich dagelijks een slag in de rondte voor hun droom en hun passie. In bijzondere tijden zoals tijdens deze coronacrisis heb ik gelukkig gezien dat onze klanten zich veerkrachtig opstelden en als echte ondernemers op zoek gingen naar mogelijkheden om te overleven. Dat maakt mij met recht trots. Ik ervaar het als een eer om hen daarbij te kunnen helpen waar mogelijk.’ 

‘Het team zag een kans en kreeg de vrijheid om daar wat mee te doen’

Martijn Strating, businessteamdirecteur bij Countus Staphorst, vertelt: ‘Corona heeft impact op onze klanten. Het beeld is divers. Onze horeca- en leisure ondernemers hebben er veel last van, maar een aantal klanten doet het ook juist beter. Overeenkomsten zijn er ook.' Vanuit zijn team worden er webinars georganiseerd om in deze tijd contact te houden met de klant en hen te informeren.   

‘Bij Countus kan ik mijn financiële kennis combineren met automatisering’

Veel ondernemingen bevinden zich op dit moment in een transitie rondom het digitaliseren van administratieve processen. ‘Ik vind het fantastisch dat ik bij Countus mijn financiële kennis kan combineren met mijn andere passie, namelijk automatisering’, legt Ruben Hoeve uit. Hij is Assistent Accountant bij Countus Staphorst en richt zich op de optimalisatie van ICT-systemen. ‘Juist in deze tijd kunnen wij voor ondernemers van grote meerwaarde zijn op dit vlak.’ 

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Marja