Kom jij bij ons stage lopen, afstuderen óf duaal studeren?

Lees hieronder jouw voordelen:

  • Je kunt bij Countus stage lopen, afstuderen of duaal studeren. Op al onze 23 vestigingen is er ruimte voor jou als student. Dit kan het begin zijn van jouw accountancy-loopbaan!

  • De wereld ligt aan je voeten: je begint bij ons als assistent accountant en onder goede begeleiding ben je direct verantwoordelijk voor jouw eigen taken. Koffie? Die hoef je bij ons niet te halen, dat doen wij voor je! Zodat jij vanaf dag 1 aan de slag kunt met onze klantvragen.

  • Na de nodige ervaring te hebben opgedaan kun jij doorgroeien (op onze kosten): accountant, jurist, fiscalist of ondernemersadviseur. Voor die laatste optie hebben wij bij Countus als enige werkgever een geaccrediteerde opleiding: Register Ondernemers Adviseur (ROA)!

  • Samenstellen of controle? We hebben beide bij Countus. Op ons hoofdkantoor in Zwolle zit onze controleafdeling, vanwaar je de rest van het land bedient. Toch liever samenstellen? Dan kun je terecht bij één van onze andere vestigingen.

  • Waarom kiezen voor Countus in plaats van één van de Big Four? Bij Countus werk je op een kleiner kantoor met hechte teams. Er zijn korte lijnen, een toegankelijke sfeer waardoor je bij iedereen binnen kan lopen en je kunt direct leren van de collega’s met ervaring.

  • Wij leren ook graag van jou! Als student of net afgestudeerde heb jij de kennis in huis die niet iedereen heeft. Daarom willen we jou uitnodigen om deze kennis ook met ons te delen.

  • Countus is een organisatie waar we hard werken, maar we houden zeker rekening met het verdelen van de werkdruk. Niets is belangrijker dan een goede balans in jouw privéleven en jouw werk.

Nieuwsgierig geworden? Of benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek of advies voor jouw loopbaan. Laat hieronder je gegevens achter en binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.

Tot snel!

Groeten,
Nynke Aardema & Astrid Borg
Recruiters bij Countus

Collega's aan het woord

1 Ik heb het gevoel dat we samen sterk zijn en klaar zijn voor de toekomst!

Naam

Ik kan mezelf zijn en hoef niet mooier voor te doen dan het is. Dat werkt ontspannen.

Onbekend

Toen ik plotseling naar het ziekenhuis moest en daar een nachtje moest blijven, hebben mijn collega’s mijn auto ’s avonds thuis gebracht. Zo hartverwarmend!

Onbekend

We spreken elkaar aan bij de voornaam, welke functie je ook hebt

Onbekend
Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Astrid