Kom jij bij ons stage lopen, afstuderen óf duaal studeren?

Je kunt bij Countus stage lopen, afstuderen of duaal studeren.

Waarom kiezen voor Countus? Bij Countus werk je op een kleiner kantoor met hechte teams. Er zijn korte lijnen, een toegankelijke en open sfeer, er is veel expertise in huis en we bieden je een mooie start van je loopbaan.

Jouw stage bij Countus
De wereld ligt aan je voeten: je begint bij ons als assistent accountant en onder goede begeleiding ben je direct verantwoordelijk voor jouw eigen taken. Koffie? Die hoef je bij ons niet te halen, dat doen wij voor je! Zodat jij vanaf dag 1 aan de slag kunt met onze klantvragen.

Samenstellen of controle? We hebben beide bij Countus. Op ons hoofdkantoor in Zwolle zit onze controleafdeling, vanwaar je de rest van het land bedient. Toch liever samenstellen? Dan kun je terecht bij één van onze andere 24 vestigingen.

Wij leren ook graag van jou! Als student of net afgestudeerde heb jij de kennis in huis die niet iedereen heeft. Daarom willen we jou uitnodigen om deze kennis ook met ons te delen.

De toekomst:
Na de nodige ervaring te hebben opgedaan kun jij doorgroeien (op onze kosten): accountant, jurist, fiscalist of ondernemersadviseur. Voor die laatste optie hebben wij bij Countus als enige werkgever een geaccrediteerde opleiding: Register Ondernemers Adviseur (ROA)!

Countus is een organisatie waar we hard werken, maar we houden zeker rekening met het verdelen van de werkdruk. Niets is belangrijker dan een goede balans in jouw privéleven en jouw werk.

Ervaringen van stagiaires
Wil je werk en studie combineren? Dat kan met een duaal traject bij Countus. Joey Bartels en Joas Meijer laten zien hoe zij hun studie en werk bij Countus combineren.

Nieuwsgierig geworden? Of benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek of advies voor jouw loopbaan. Laat hieronder je gegevens achter en binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.

Tot snel!

Groeten,
Heleen Admiraal
Recruiter bij Countus

Meer informatie? Neem contact op met 1 van onze Recruiters!