Sfeer & Cultuur

laagdrempelig, betrokken, nuchter, no-nonsense, betrokken en dichtbij.

Met 23 vestigingen die ieder lokaal betrokken zijn, heeft ook ieder zijn eigen sfeer en cultuur. Waarbij veel organisaties gaan centraliseren, gaan wij juist decentraliseren. Hierdoor zijn we letterlijk dichtbij de klant en betrokken in de regio, dit waarderen onze klanten. Ondanks de eigen identiteit van ieder kantoor zijn er ook een aantal overlappende waarden en normen. Zo is bijvoorbeeld van hoog tot laag iedereen heel bereikbaar en spreken we iedereen met de voornaam aan. Lunch je regelmatig met de directie en is er veel openheid over cijfers van Countus.

‘Ik vind het vanaf dag 1 een prettig kantoor om te werken’

Simone werkt nu bijna 2 jaar bij Countus Ceifer. ‘Ik was niet op zoek naar een nieuwe baan, maar ik miste bij het fiscale kantoor waar ik werkte, wel een accountant als achterban. Als Assistent Accountant is mijn rol bij Countus zeer afwisselend.’ 

 

‘Het leukste vind ik het verhaal achter de cijfers’

‘De sfeer binnen Countus is absoluut goed’, aldus Aad Hoekstra (26). Aad werkt als Assistent Accountant bij Countus Emmeloord en heeft daarnaast een eigen akkerbouwbedrijf. Doordat hij de taal van de agrariër spreekt, kan hij zich goed inleven in de klant. 

 

‘Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit aan klanten. Hier ligt ook meteen de uitdaging’

‘De harmonie vind ik belangrijk. We lachen en werken hard met elkaar. Dit heeft een positieve invloed op de teamsfeer en kwaliteit van het werk. In deze Covid-19 periode heb ik met de meeste collega’s contact via telefoon of via Teams. Hierdoor houden we de goede teamspirit erin.’ Benieuwd waar Rick Blokhuis (24) als assistent accountant nog meer enthousiast van raakt bij Countus Enschede? 

Kijkje in de keuken van Countus

YouCount bijeenkomst

Elk jaar organiseert een groep enthousiaste medewerkers een bijeenkomst voor alle medewerkers van Countus. 

Collega's aan het woord

1 Ik heb het gevoel dat we samen sterk zijn en klaar zijn voor de toekomst!

Naam

Ik kan mezelf zijn en hoef niet mooier voor te doen dan het is. Dat werkt ontspannen.

Onbekend

Toen ik plotseling naar het ziekenhuis moest en daar een nachtje moest blijven, hebben mijn collega’s mijn auto ’s avonds thuis gebracht. Zo hartverwarmend!

Onbekend

We spreken elkaar aan bij de voornaam, welke functie je ook hebt

Nynke

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Marja