Ruimte voor ontwikkeling

Bij ons wordt fanatiek gewerkt en is er ruimte voor ontwikkeling

Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur. We streven naar ondernemerschap binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij. Niet alleen door middel van een training, maar ook van projecten en van elkaar. Samen voor ontplooiing noemen wij dat.​

​Hoe merk jij dat?​​

  • We stimuleren jou om opleidingen te volgen.​
  • Er is ruimte om te leren van elkaar​.
  • We geven elkaar gevraagd en ongevraagd feedback.​
  • Als jij er voor wilt gaan, bieden wij jou kansen​.
  • Deuren staan altijd open om jouw ideeën te bespreken.​
Countus Academy

Bij Countus is het vanzelfsprekend dat je je blijft ontwikkelen. Via de Countus Academy is er continue aanbod voor jou als professional om je continue te blijven ontwikkelen. Je persoonlijke groei is hierbij minstens zo belangrijk als je professionele groei. Denk aan workshops, trainingen en actualiteitenprogramma's op het gebied van accountancy, fiscaal-juridisch, agro, de begeleiding aan (Agro en MKB) familiebedrijven. Uniek is onze opleiding tot Register Ondernemersadviseur en het Management Development programma van Countus. Vanaf dag één kun je al begeleid worden door van één van de NOLOC gecertificeerde coaches. Supervisie en intervisie zijn  bij ons aan de orde van de dag. Om te bepalen wat je nodig heb voor je ontwikkeling, bespreekt je leidinggevende met jou je Groeiplan, zodat je doelgericht aan de slag gaat.

ROA

Als eerste en enige accountantskantoor in Nederland mag Countus professionals opleiden tot erkende Register Ondernemersadviseurs (ROA). De leergang is officieel gecertificeerd door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION). Het succesvol afronden van de leergang levert een diploma én de titel ROA achter de naam op. Daarmee is de functie ondernemersadviseur een erkend beroep. Het is enorm waardevol dat wij deze opleiding kunnen aanbieden aan jullie, zeker nu er ook vanuit externe partijen interesse is getoond in deze opleiding

Management Development Programma

Bij Countus hebben we geen partnerstructuur, we zijn allemaal in dienst bij Countus. Je hoeft dus geen partner te worden om leidinggevende ambities waar te maken.

Heb je leidinggevende ambities? Start dan met het MD. In de eerste fase van het MD, “Orientatie”, ontdek je wat het vak inhoudt en of het aansluit bij jouw persoonlijke ambitie. In de tweede fase, “Leiderschap” werk je aan een Business Case en ontwikkel je je eigen visie. Ben je leidinggevende geworden? Dan geeft de derde fase “Startende leidinggevende” jou de handvaten om een vliegende start te maken!

'Countus als dé gesprekspartner voor klanten in de intensieve veehouderij'

Rick ter Haar (30) is Branchespecialist Intensieve Veehouderij bij Countus. Hij woont samen met zijn vriendin in Diepenheim en helpt in zijn vrije tijd ook graag mee op het varkensbedrijf van zijn familie. Daarnaast maakt hij vaak een ritje op de mountainbike of speelt hij voetbal.

‘Via de Countus Academy bieden we 50 verschillende cursussen aan’

Cindy Pit (47) is HR Consultant en Specialist op het gebied van Opleiden en Ontwikkelen bij Countus. Ze is getrouwd met Erik, heeft 2 kinderen en woont in Wapserveen. ‘Het leukst aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen HR-advisering en mijn specialisme in opleiden en ontwikkelen’, vertelt ze.

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Heleen