Regelruimte

Eigen dagindeling, Ondernemerschap.

Je hebt bij Countus veel flexibiliteit bij het indelen van je werkdag. Een mooi voorbeeld zijn collega’s die thuis een (agrarische) onderneming hebben. Thuis hebben zij veelal in de zomermaanden genoeg te doen. Gras wat gemaaid moet worden, kuilen… noem maar op. Op deze momenten kunnen zij wat minder uren per week werken. In de wintermaanden -wanneer er bij ons veel hooi op de vork zit- werken zij weer meer uren.

We zijn bij Countus niet gewend om standaard van 9 tot 17 uur te werken. Je kunt zelf bepalen hoe je dag er uit gaat zien. Als je aan het einde van de week je uren maar gemaakt hebt én het afgestemd hebt met je team!

Regelruimte

Collega’s maken ook bewust de keuze om een goede werk-privé balans te creëren. Een collega vertelt: “Toen ik laatst bij een klant vandaan kwam, was ik dichter bij huis dan bij kantoor. Ik ben naar huis gereden, heb mijn vrouw verrast door te koken en ben ’s avonds nog even achter de laptop gekropen”.

‘Veel opdrachten werk ik uit bij de klant, dan zie ik veel meer dan op kantoor!’

"Juist als er wat verandert bij een klant, vind ik dat interessant. Herstructureringen, of het aankopen van een onderneming bijvoorbeeld..", aldus Berdien Folbert (29). Berdien is werkzaam op de MKB-vestiging in Ommen. Ze vertelt over haar rol als senior assistent accountant en waarom ze het na 10 jaar nog steeds zo leuk vindt bij Countus.

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Marja