Regelruimte

Eigen dagindeling, Ondernemerschap. 

Je hebt bij Countus veel flexibiliteit bij het indelen van je werkdag. Een mooi voorbeeld zijn collega’s die thuis een (agrarische) onderneming hebben. Thuis hebben zij veelal in de zomermaanden genoeg te doen. Gras wat gemaaid moet worden, kuilen… noem maar op. Op deze momenten kunnen zij wat minder uren per week werken. In de wintermaanden -wanneer er bij ons veel hooi op de vork zit- werken zij weer meer uren.

We zijn bij Countus niet gewend om standaard van 9 tot 17 uur te werken. Je kunt zelf bepalen hoe je dag er uit gaat zien. Als je aan het einde van de week je uren maar gemaakt hebt én het afgestemd hebt met je team!

Thuiswerken

Dat medewerkers duurzaam kunnen werken is ons uitgangspunt. Dit betekend maatwerk, flexibiliteit en keuzevrijheid. Je werkt minimaal 1 dag op kantoor, om de verbinding met je collega’s en de organisatie te houden. Gezond en veilig werken vinden we belangrijk. Dat vind je terug in je werkplek en we besteden ook tijd en aandacht aan vitaliteit en werkbeleving. Countus biedt jou voor je thuiswerkplek:

  • Bureau
  • Bureaustoel
  • 1 of 2 beeldscherm(en), toetsenbord, muis en dockingstation
  • Laptop
  • Smartphone

Thuiswerkvergoeding
Op dit moment werken we voornamelijk vanuit huis i.v.m. de maatregelen die de overheid treft om Corona te bestrijden. Om onze medewerkers in de gemaakte kosten tegemoet te komen, bieden we tijdelijk een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag netto aan.

Goede werk-privé balans

Collega’s maken ook bewust de keuze om een goede werk-privé balans te creëren. Een collega vertelt: “Toen ik laatst bij een klant vandaan kwam, was ik dichter bij huis dan bij kantoor. Ik ben naar huis gereden, heb mijn vrouw verrast door te koken en ben ’s avonds nog even achter de laptop gekropen”.

‘Het team zag een kans en kreeg de vrijheid om daar wat mee te doen’

‘What you see is what you get, dat ben ik’, zegt Martijn. Martijn Strating is sinds 2000 businessteamdirecteur bij Countus Staphorst. Na zijn HEAO-opleiding Accountancy aan Windesheim in Zwolle, studeerde hij Fiscaal Recht aan de RUG in Groningen. Van assistent accountant en fiscalist is hij doorgegroeid naar businessteamdirecteur. In deze rol vindt Martijn het leuk om te bouwen, samen met het team.

‘Veel opdrachten werk ik uit bij de klant, dan zie ik veel meer dan op kantoor!’

"Juist als er wat verandert bij een klant, vind ik dat interessant. Herstructureringen, of het aankopen van een onderneming bijvoorbeeld..", aldus Berdien Folbert (29). Berdien is werkzaam op de MKB-vestiging in Ommen. Ze vertelt over haar rol als senior assistent accountant en waarom ze het na 10 jaar nog steeds zo leuk vindt bij Countus.

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Marja