Persoonlijke ontwikkeling

Kennis uitbreiden, Persoonlijke groei, Meedenken met organisatie.

Persoonlijk ontwikkelen in de huidige tijd gaat verder dan leren en ontwikkelen via trainingen. Juist in de dagelijkse praktijk leren we veel van elkaar. Zo helpt de professionaliteit op bijvoorbeeld juridisch of fiscaal gebied ook om als collega’s van elkaar te leren. Sparren over ontwikkelingen in de branche of specifieke klantcases wordt door onze collega’s als zeer waardevol ervaren.

Scholingsprogramma

Het scholingsprogramma wordt regelmatig ververst. Je kunt trainingen op je eigen vakgebied volgen waaronder bijvoorbeeld agrarisch bedrijfsadvies. Ook voor de ontwikkeling van je soft skills kun je je adviesvaardigheden, coachend adviseren en presentatievaardigheden aandacht geven Wist je dat je je daar tegenwoordig zelf voor aan kunt melden? 

ROA

Als eerste en enige accountantskantoor in Nederland mag Countus professionals opleiden tot erkende Register Ondernemersadviseurs (ROA). De leergang is officieel gecertificeerd door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION). Het succesvol afronden van de leergang levert een diploma én de titel ROA achter de naam op. Daarmee is de functie ondernemersadviseur een erkend beroep. Het is enorm waardevol dat wij deze opleiding kunnen aanbieden aan jullie, zeker nu er ook vanuit externe partijen interesse is getoond in deze opleiding

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Astrid