No-nonsense

Wij hebben een no-nonsense cultuur​

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Bij ons is iedereen gelijk en spreken we elkaar gewoon bij de voornaam aan. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons wordt er fanatiek gewerkt, maar er is ook ruimte voor plezier. Medewerkers zoeken elkaar dan ook regelmatig op. Want: samen bereiken we meer dan alleen. Nederlands, vanuit een coöperatief verleden.

​Hoe merk jij dat?​

  • Niet lullen, maar poetsen; we staan met de voeten in de klei​.
  • We luisteren naar jou​.
  • We stimuleren samenwerking en moedigen jou aan om je collega op te zoeken​.
  • Jij wordt in jouw waarde gelaten​.
  • We hanteren korte lijntjes: de deuren staan altijd open​.

 

 

Countus Groep ontvangt predicaat Excellence voor ‘Gelijke beloning voor man en vrouw’

Uit een kwantitatief loonkloofonderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam blijkt dat de Countus Groep mannen en vrouwen gelijk betaalt voor gelijk werk. Daarom krijgt onze organisatie het predicaat ‘Excellence’. Het certificaat bewijst dat de Countus Groep bijdraagt aan het doen verdwijnen van de loonkloof en als werkgever voor een eerlijke beloning staat.

Match met Countus

Om te zorgen voor de ideale match tussen Countus en jou, gebruiken we de Matchtool van The Selection Lab in onze selectieprocedures. Hiermee worden door middel van een aantal vragen o.a. je persoonlijkheid, cognitieve intelligentie, drijfveren en cultuurvoorkeuren achterhaald. Wij kijken op  deze manier objectief naar wie jij bent als persoon en in hoeverre Countus bij jou past.

Welke rol sluit het beste aan bij jouw talenten en voorkeuren? Waarin kun jij je nog verder ontwikkelen en hoe Countus voor jou de ideale werkomgeving kan zijn? Het antwoord op deze vragen helpt onze kandidaten om een keuze te maken en aan de slag gaan bij Countus!

'Ik vind het leuk dat ik mijn hobby kan combineren met mijn werk'

Junior assistent accountant Jinke Koopmans (22) woont samen met haar ouders en zusje in het Friese Abbega. Hier hebben zij een pensionstal voor paarden, waar ongeveer 40 paarden staan. Naast winkelen, feestjes en op vakantie gaan is haar hobby dan ook paardrijden. Ze heeft 3 eigen paarden en is actief in de wedstrijden. In deze blog vertelt Jinke over haar functie bij Countus, waarin ze haar passie voor paarden kwijt kan.  

‘Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit aan klanten. Hier ligt ook meteen de uitdaging’

‘De harmonie vind ik belangrijk. We lachen en werken hard met elkaar. Dit heeft een positieve invloed op de teamsfeer en kwaliteit van het werk. In deze Covid-19 periode heb ik met de meeste collega’s contact via telefoon of via Teams. Hierdoor houden we de goede teamspirit erin.’ Benieuwd waar Rick Blokhuis (24) als assistent accountant nog meer enthousiast van raakt bij Countus Enschede? 

In gesprek met de makers van de Countus tulp

De eerste lentedagen waren voor Countus-medewerkers extra zonnig. Alle medewerkers ontvingen namelijk de eerste officiële bossen Countus-tulpen. Jan Wienen van Countus bezorgde de ruim 500 tulpenbossen vanuit kwekerij Litjens in Creil bij alle Countus-kantoren. Alle medewerkers gingen met een prachtige bos naar huis.

Kijkje in de keuken van Countus

Meer informatie? Neem contact op met 1 van onze Recruiters!