No-nonsense

Wij hebben een no-nonsense cultuur​

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Bij ons is iedereen gelijk en spreken we elkaar gewoon bij de voornaam aan. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons wordt er fanatiek gewerkt, maar er is ook ruimte voor plezier. Medewerkers zoeken elkaar dan ook regelmatig op. Want: samen bereiken we meer dan alleen. Nederlands, vanuit een coöperatief verleden.

​Hoe merk jij dat?​

  • Niet lullen, maar poetsen; we staan met de voeten in de klei​.
  • We luisteren naar jou​.
  • We stimuleren samenwerking en moedigen jou aan om je collega op te zoeken​.
  • Jij wordt in jouw waarde gelaten​.
  • We hanteren korte lijntjes: de deuren staan altijd open​.

 

 

‘Ik vind het vanaf dag 1 een prettig kantoor om te werken’

Simone werkt nu bijna 2 jaar bij Countus Ceifer. ‘Ik was niet op zoek naar een nieuwe baan, maar ik miste bij het fiscale kantoor waar ik werkte, wel een accountant als achterban. Als Assistent Accountant is mijn rol bij Countus zeer afwisselend.’ 

 

‘Het leukste vind ik het verhaal achter de cijfers’

‘De sfeer binnen Countus is absoluut goed’, aldus Aad Hoekstra (26). Aad werkt als Assistent Accountant bij Countus Emmeloord en heeft daarnaast een eigen akkerbouwbedrijf. Doordat hij de taal van de agrariër spreekt, kan hij zich goed inleven in de klant. 

 

‘Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit aan klanten. Hier ligt ook meteen de uitdaging’

‘De harmonie vind ik belangrijk. We lachen en werken hard met elkaar. Dit heeft een positieve invloed op de teamsfeer en kwaliteit van het werk. In deze Covid-19 periode heb ik met de meeste collega’s contact via telefoon of via Teams. Hierdoor houden we de goede teamspirit erin.’ Benieuwd waar Rick Blokhuis (24) als assistent accountant nog meer enthousiast van raakt bij Countus Enschede? 

Kijkje in de keuken van Countus

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Heleen