Korte lijnen

Deuren staan open, Benaderbaar, Laagdrempelig.

Op nummer 16 in de top 30 van Accountantskantoren, als het gaat om de meeste omzet, daarmee een middelgroot accountantskantoor. Per kantoor werken we gemiddeld met zo’n 20 collega’s, met uitschieters in grootte zoals Emmeloord en Zwolle. Op de kleinste kantoren zoals Leeuwarden en Odijk, werken we met minder dan 5 medewerkers.

Collega’s ervaren een platte structuur, als je in een businessteam zit, waarbij je dagelijks contact hebt met businessteamleiders, dan is de stap naar (regio)directie snel gemaakt. Dit wordt versterkt doordat zij Planning- & Control-overleggen op de lokale kantoren voeren, waardoor ze zichtbaar in het land aanwezig zijn.

‘Door te doen, leer je het meest!’

Alies van Veelen (33) is businessteamdirecteur én belastingadviseur bij Countus Emmeloord. Vol passie vertelt ze over haar ontwikkeling bij Countus en de binding met de sector.

Medewerkersparticipatieregeling

Bij Countus kennen we geen partnerstructuur, dat maakt ons uniek in de branche. Voor alle medewerkers is het mogelijk om een aandeel in Countus aan te schaffen, dit noemen we de medewerkersparticipatieregeling (MePa). Zo stimuleren we ondernemerschap in onze organisatie. Voor jou is het een fiscaal aantrekkelijke manier om mee te delen in het resultaat van Countus. Zo’n 75% van je collega’s is je voorgegaan! Ook dit is iets wat we niet voor de korte termijn met elkaar aangaan, daarom kun je hieraan deelnemen als je minimaal 1 jaar in dienst bent en de intentie hebt om voor langere tijd aan Countus verbonden te blijven.

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Marja