Betrokken

Wij zijn betrokken bij onze mensen​

Met Team Countus ben je nooit alleen. Wij staan dichtbij onze medewerkers en hanteren korte lijnen. Bij ons staan de deuren altijd open. Door onze platte organisatiestructuur, is de stap naar de (regio)directie zo gemaakt. Wij hebben vestigingen door het hele land, maar samen dragen wij het Countus-gevoel uit. Daarbij geloven wij in onze mensen als ambassadeur van het merk. ​

​Hoe merk jij dat?​

  • We staan klaar voor jou en jij hebt een vast aanspreekpunt.​
  • We geven jou vertrouwen.​
  • We waarderen jou en spreken die waardering ook uit.​


Thuiswerken

Dat medewerkers duurzaam kunnen werken is ons uitgangspunt. Dit betekend maatwerk, flexibiliteit en keuzevrijheid. Je werkt minimaal 1 dag op kantoor, om de verbinding met je collega’s en de organisatie te houden. Gezond en veilig werken vinden we belangrijk. Dat vind je terug in je werkplek en we besteden ook tijd en aandacht aan vitaliteit en werkbeleving. Countus biedt jou voor je thuiswerkplek:

  • Bureau
  • Bureaustoel
  • 1 of 2 beeldscherm(en), toetsenbord, muis en dockingstation
  • Laptop
  • Smartphone

Thuiswerkvergoeding
Op dit moment werken we voornamelijk vanuit huis i.v.m. de maatregelen die de overheid treft om Corona te bestrijden. Om onze medewerkers in de gemaakte kosten tegemoet te komen, bieden we tijdelijk een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag netto aan.

‘Het team zag een kans en kreeg de vrijheid om daar wat mee te doen’

‘What you see is what you get, dat ben ik’, zegt Martijn. Martijn Strating is sinds 2000 businessteamdirecteur bij Countus Staphorst. Na zijn HEAO-opleiding Accountancy aan Windesheim in Zwolle, studeerde hij Fiscaal Recht aan de RUG in Groningen. Van assistent accountant en fiscalist is hij doorgegroeid naar businessteamdirecteur. In deze rol vindt Martijn het leuk om te bouwen, samen met het team.

‘Veel opdrachten werk ik uit bij de klant, dan zie ik veel meer dan op kantoor!’

"Juist als er wat verandert bij een klant, vind ik dat interessant. Herstructureringen, of het aankopen van een onderneming bijvoorbeeld..", aldus Berdien Folbert (29). Berdien is werkzaam op de MKB-vestiging in Ommen. Ze vertelt over haar rol als senior assistent accountant en waarom ze het na 10 jaar nog steeds zo leuk vindt bij Countus.

‘Countus heeft een fijne bedrijfscultuur’

Jack Albers werkt bijna 2,5 jaar bij Countus als Jurist Arbeid & Onderneming in Zwolle. Hij adviseert uiteenlopende werkgevers, met name in het mkb. Hij woont samen met zijn vrouw Myrthe, dochter Lieke (2) en zoon Jort (0) in Kampen. In zijn vrije tijd trekt Jack, als het even kan, zijn hardloopschoenen aan om een rondje hard te lopen.

‘Iedereen is bereid om met je te sparren’

Bram Kruijning (59) is Businessteamdirecteur, Accountant AA en Senior Ondernemersadviseur en woont in Nigtevecht (Utrecht). Hij is getrouwd, heeft 2 studerende kinderen en een dochter die in Australië woont. ‘Ik ben regelmatig op mijn racefiets of in de sportschool te vinden en besteed graag tijd aan skaten, lezen en klussen.’

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Heleen