Welkom bij Countus!

Waarom zet ik ’s ochtends de wekker? Wat ga ik vandaag doen? Bij Countus is dat duidelijk, we adviseren ondernemers waar we lokaal betrokken bij zijn. Zo kunnen zij verder met hetgeen waar ze goed in zijn; ondernemen! Bovenstaande blokken geven weer wat je gaat ervaren als je bij Countus werkt. Neem een kijkje in onze keuken! Sta je te popelen om nader kennis te maken? Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met Astrid of Nynke.

Partner worden

Wij zijn een accountantsorganisatie met een bijzondere structuur. Voor alle medewerkers is het mogelijk om letterlijk een aandeel in de onderneming aan te schaffen. Zo verankeren we ondernemerschap in onze organisatie. En voor jou is het een fiscaal vriendelijke manier om mee te delen in het resultaat van de onderneming. Bovendien maak je hiermee je betrokkenheid bij Countus kenbaar. Zo’n 75% van je nieuwe collega’s is je hierin al voorgegaan.

Wie langer dan een jaar in dienst is van Countus en een vast contract heeft, kan gebruik maken van de medewerkersparticipatieregeling. Heb je altijd al partner willen worden? Dan is dit je kans!

Stages/Duaal

Bij Countus heb je de mogelijkheid om stage te lopen of af te studeren. Stagiair Laura Beens vertelt over haar stage bij Countus in Emmeloord.

Wil je werk en studie combineren? Dat kan met een duaal traject bij Countus. De ervaring van Joey Bartels laat zien hoe hij zijn studie en werk bij Countus combineert.

Lees hier wat de voordelen zijn voor jou als student!

 

Het selectieproces
Stap 1
Telefoongesprek met één van onze recruiters:
Stap 2
Gesprek teamleider & HR Consultant:
Stap 3
Aanbod arbeidsvoorwaarden!
Stap 4
Aan de slag met jouw nieuwe collega’s!
Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Astrid