Menu

Werken bij Countus

Countus is in ontwikkeling. En altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen meewerken aan het blij maken van onze klanten. We hebben veel leuke en nieuwe ideeën die we zonder jou nooit kunnen realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij een van de leukste organisaties van Nederland te werken? Dan ben je hier op de goede plek.

Countus. Bijna 100 jaar geleden begonnen als coöperatie van gedreven ondernemers die begrepen dat ze samen meer zouden bereiken dan alleen. Nu een gerespecteerde accountantsorganisatie. Nog altijd geloven we in de kracht van samenwerking. We delen onze kennis en visie, ons netwerk en onze ideeën met klanten in uiteenlopende sectoren.

In de vorige eeuw was de winst van de leden de winst van de coöperatie en andersom. Al zijn we nu geen coöperatie meer, het gedachtegoed is onveranderd. De beste winst die we kunnen maken, is winst voor onze klanten. Winst voor de maatschappij.

Elk jaar verwelkomen we vele nieuwe collega’s. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en kan uitdragen waar we voor staan.

Onze waarden drukken uit wie we in essentie zijn. Of beter: wie we willen zijn. Het is waar we naartoe werken. Elke dag klopt het iets beter. Terwijl alles verandert, blijven onze waarden steeds hetzelfde.

Wij zijn een accountantsorganisatie met een bijzondere structuur. Voor alle medewerkers is het mogelijk om letterlijk een aandeel in de onderneming aan te schaffen. Zo verankeren we ondernemerschap in onze organisatie. En voor jou is het een fiscaal vriendelijke manier om mee te delen in het resultaat van de onderneming. Bovendien maak je hiermee je betrokkenheid bij Countus kenbaar. Zo’n 75% van je nieuwe collega’s is je hierin al voorgegaan.
Wie langer dan een jaar in dienst is van Countus en een vast contract heeft, kan gebruik maken van de medewerkersparticipatieregeling. Heb je altijd al partner willen worden? Dan is dit je kans!

 

 

Bij Countus heb je de mogelijkheid om stage te lopen of af te studeren. Stagiair Laura Beens vertelt over haar stage bij Countus in Emmeloord.

Wil je werk en studie combineren? Dat kan met een duaal traject bij Countus. De ervaring van Joey Bartels laat zien hoe hij zijn studie en werk bij Countus combineert. Bekijk hier de duaal vacatures.

Lees hier wat de voordelen zijn voor jou als student!

Vacatures

Hoe ziet het selectieproces eruit?

Stap 1

Telefoongesprek met één van onze recruiters:

Je gaat in gesprek met onze recruiters: Nynke of Astrid.Wat zijn jouw ambities & wensen? Wij vertellen je wat we jou bij Countus kunnen bieden.

Stap 2

Gesprek teamleider & HR Consultant:

Thuis vul je alvast een tool in die jouw drijfveren inzichtelijk maakt. Dit is een leidraad voor het gesprek met de teamleider en de HR Consultant. Op de vestiging krijg je direct een beeld van je toekomstige team!

Stap 3

Aanbod arbeidsvoorwaarden!

Zien we jou binnen het team? Sta jij ook te popelen om te beginnen? Dan maken we het concreet met een voorstel!

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent en waarom je bij Countus wilt werken. We hebben altijd ruimte voor getalenteerde mensen. Wil je meer weten over werken bij Countus? Of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met onze recruiters: Nynke of Astrid.

Onze recruiters