Welkom bij Countus!

Waarom zet ik ’s ochtends de wekker? Wat ga ik vandaag doen? Bovenstaande blokken geven weer wat je gaat ervaren als je bij Countus werkt. Ook nu we rekening moeten houden met de richtlijnen van het RIVM, blijven we op zoek naar nieuwe collega’s. We werken zoveel mogelijk vanuit huis, de eerste kennismaking vindt digitaal plaats. Als we tot een samenwerking gaan komen, kijken we samen naar een passende startdatum en de mogelijkheden. Hierin gaan we flexibel en gedegen te werk. Afgestemd op elkaar.

Countus streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen je daarom van harte uit te solliciteren als je je herkent in onze profielen.

Wil je graag nader kennismaken? Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met Marja.

Agro & Agri, MKB, Zorg, Horeca & Leisure

In 1924 is de coöperatie van boeren en tuinders opgericht. Zij geloofden er in dat ze samen meer konden bereiken dan alleen. Dit is nog steeds waar wij in geloven. Ondernemers weer laten ondernemen en hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Nu, bijna 100 jaar later, zijn we specialist in vier sectoren: Agro & Agri, MKB, Zorg, Horeca & Leisure. We werken vanuit 24 vestigingen, waardoor we dichtbij onze klanten zijn. We helpen hen met de jaarrekening, belastingaangifte, salarisadministratie, pensioen, verzekeringen en overnames.

Daarnaast hebben we een aantal expertiseteams die vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle klanten vanuit heel Nederland bedienen. Dit zijn o.a. het Controle-team (Audit) en de afdeling Personeelsmanagement.

Teams van Countus

In totaal werken zo’n 515 collega’s bij Countus. Ieder vanuit zijn/haar eigen expertise:

  • Assistent accountant (Samenstel en Controle)
  • Accountant (AA en RA)
  • Ondernemersadviseur
  • Fiscalist
  • Jurist
  • Controleleider
  • Businessteamleider
  • Personeelsadviseurs
  • Branchespecialisten

We mogen ook jaarlijks een groot aantal (meeloop- of afstudeer) stagiairs en duale studenten verwelkomen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor studenten.

Het selectieproces

Stap 1
Telefoongesprek met één van onze recruiters
Stap 2
Gesprek teamleider & HR Consultant
Stap 3
Aanbod arbeidsvoorwaarden
Stap 4
Aan de slag met jouw nieuwe collega’s!

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiters Nynke & Marja