Groei begint met jouw initiatief

Welkom bij Countus!

Doorgroeien zit in ons bloed. Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. We stimuleren ontwikkeling, geloven in onze mensen en belonen initiatieven. Als jij jouw talent laat zien en graag wil, dan geven wij je de ruimte om die kansen te pakken. Samen gaan we er alles aan doen om jouw doel te behalen.

Ondernemers verder helpen, dat is ons werk. Proactief ondernemers ontzorgen, dat maakt ons tot een succes. Bij Countus nemen we onze maatschappelijke rol serieus. We zijn open, eerlijk en integer. Doen wat moreel juist is. Dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Jij brengt ons bedrijf verder. Jij bent ons visitekaartje, wij zorgen ervoor dat je die zo goed mogelijk kan uitdragen. De kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt bieden we je dan ook rijkelijk aan. Via je collega’s, via interne en externe opleidingen, projecten en via boeken. Exact zoals jij het nodig hebt. 

We bieden een stabiele werkomgeving waar jij je kan ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. Samenwerking staat in ons bedrijf centraal, leren van elkaar stimuleren wij. We zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkelpad als professional en mens. Want: als jij de rol van jouw functie kan én durft te pakken, zal ons bedrijf groeien en bloeien.

Nieuwsgierig naar werken bij Countus? Klik hier voor de interactieve Countus-beleving en krijg een kijkje achter de schermen!

Agro & Agri, MKB, Zorg, Recreatie & Horeca

In 1924 is de coöperatie van boeren en tuinders opgericht. Zij geloofden er in dat ze samen meer konden bereiken dan alleen. Dit is nog steeds waar wij in geloven. Ondernemers weer laten ondernemen en hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Nu, bijna 100 jaar later, zijn we specialist in vier sectoren: Agro & Agri, MKB, Zorg en Recreatie & Horeca. We werken vanuit 25 vestigingen, waardoor we dichtbij onze klanten zijn. We helpen hen met de jaarrekening, belastingaangifte, salarisadministratie, pensioen, verzekeringen en overnames.

Daarnaast hebben we een aantal expertiseteams die vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle klanten vanuit heel Nederland bedienen. Dit zijn o.a. het Controle-team (Audit) en de afdeling Personeelsmanagement.

Teams van Countus

In totaal werken zo’n 560 collega’s bij Countus. Ieder vanuit zijn/haar eigen expertise:

  • Assistent accountant (Samenstel en Controle)
  • Accountant (AA en RA)
  • Ondernemersadviseur
  • Fiscalist
  • Jurist
  • Controleleider
  • Businessteamleider
  • Personeelsadviseurs
  • Branchespecialisten

We mogen ook jaarlijks een groot aantal (meeloop- of afstudeer) stagiairs en duale studenten verwelkomen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor studenten.

Het selectieproces

Stap 1
Telefoongesprek met één van onze recruiters
Stap 2
Gesprek teamleider & HR Consultant
Stap 3
Aanbod arbeidsvoorwaarden
Stap 4
Aan de slag met jouw nieuwe collega’s!

Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Heleen