Menu

Zwolle

accountant zwolle

Vestiging
Zwolle

Contact

Adres

Dokter Stolteweg 2
8025 AV Zwolle
✆ 038 45 526 00
✉ zwolle@countus.nl

Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag 8.00 - 17.00 uur
  • Woensdag 8.00 - 17.00 uur
  • Donderdag 8.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag 8.00 - 17.00 uur

Ik wil contact met Countus Zwolle

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Countus Zwolle

Ons accountantskantoor in Zwolle is het hoofdkantoor van Countus. Naast de specialisten en accountants van Countus werken ook onze collega’s van Countus Audit, Countus Seres, Countus Pensioenadvies, WeCapital, Subvention en Zienergie op deze locatie. Het is een centrale plek voor overleg en ontmoeting, ook voor collega’s en klanten van andere Countus vestigingen. Je vindt ons kantoor vlakbij de afrit Zwolle-Noord van de A28.

Vanuit Countus Zwolle werken we voor diverse bedrijven in de regio Overijssel, waaronder Zwolle, Kampen, Hasselt, Meppel, Ommen, Dalfsen, Raalte en Harderwijk.

 

Accountancy, belastingzaken en financieel advies

De accountants en specialisten van Countus Zwolle adviseren, ondersteunen en begeleiden ondernemers op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfsbrede uitdagingen. En ze helpen met specifieke vraagstukken op fiscaal, juridisch, administratief, financieel en personeelsgebied. We koppelen onze branchekennis aan jouw persoonlijke doelen. Zo maken we ondernemen makkelijker. En weet je precies waar je staat en welke stappen je kunt zetten om je doelen te behalen.

We vinden het daarbij belangrijk om een duurzame relatie aan te gaan. We ondersteunen je niet alleen op de korte termijn, we helpen je ook keuzes maken met het oog op de toekomst. Zo zorgen we voor houvast. En voor nieuwe inzichten.

 

Ervaring

We hebben ervaring in uiteenlopende branches. Zo werken we voor het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. Ons team zet zich in voor mkb-ondernemingen, organisaties en familiebedrijven binnen de horeca, recreatie, food, melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij.

In de Regio Zwolle zijn agrarisch ondernemers en mkb-bedrijven sterk vertegenwoordigd. Niet voor niets beschikken onze specialisten over kennis van de regels en wetgeving binnen deze branches en het veranderende werkveld. Countus helpt je daarmee verder.

 

Accountant in Zwolle nodig?

Ben je op zoek naar een accountant in Zwolle of omgeving? En wil je vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken? De specialisten van accountantskantoor Countus in Zwolle zijn in de buurt en staan voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom.