Oldenzaal

Adres
Countus Oldenzaal
Oliemolenstraat 2
7573 PC Oldenzaal
Openingstijden
Maandag
8.30 - 17.00 uur
Dinsdag
8.30 - 17.00 uur
Woensdag
8.30 - 17.00 uur
Donderdag
8.30 - 17.00 uur
Vrijdag
8.30 - 17.00 uur
Adres Oliemolenstraat 2
7573 PC Oldenzaal
 • Belastingadvies
  Gespecialiseerd in belastingadvies
 • Melkveehouderij
  Gespecialiseerd in melkveehouderij
 • Familiebedrijven
  Gespecialiseerd in familiebedrijven
 • Agro / MKB
  Gespecialiseerd in de Agro en MKB sector
Persoonlijk advies nodig?

Aan Oliemolenstraat 2 vind je ons accountantskantoor in Oldenzaal. Vanuit Countus Oldenzaal ondersteunen, adviseren en begeleiden we ondernemers bij het verwezenlijken van hun doelen en dromen. We denken met je mee. Kijken vooruit. En helpen je richting kiezen.

Lees verder

Accountancy, belastingzaken en administratie
Onze accountants en specialisten adviseren, ondersteunen en begeleiden je op het gebied van accountancy, financieringen, bedrijfsopvolging, belastingzaken, personeel en administratie. Daarnaast geven we bedrijfsadvies en helpen we je verder bij juridische en fiscale vraagstukken.

Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of een specifiek (fiscaal) vraagstuk hebt: Countus zorgt voor houvast. We geven je nieuwe inzichten, zodat jij je kunt focussen op de groei van jouw onderneming.


Ervaring in diverse branches

Ons accountantskantoor in Oldenzaal zet zich in voor bedrijven in verschillende branches, zoals het mkb, agro & agri en zorg & welzijn. We werken voor zowel mkb-ondernemingen als organisaties en familiebedrijven binnen de food, horeca, recreatie, akkerbouw, melkveehouderij en intensieve veehouderij.


Internationaal ondernemen

De accountants en specialisten van Countus Oldenzaal zijn daarnaast gespecialiseerd in internationaal ondernemen. Wil je een bedrijf vestigen in Duitsland? Of doe je zaken met Duitse afnemers of leveranciers? Ondernemen buiten de grens vraagt om specifieke know-how. Want Duitsland kent een andere cultuur en andere regels en wetten.

Wij kennen de Duitse wetgeving en staan je graag bij met zakendoen over de grens. Daarnaast helpen we ook veel van oorsprong Chinese bedrijven die in Nederland zijn gevestigd.

 

Accountantskantoor in Oldenzaal nodig?
Zoek je een accountantskantoor in Oldenzaal of omgeving? En wil je eens vrijblijvend kennismaken? De specialisten van accountantskantoor Countus in Oldenzaal zijn in de buurt en staan voor je klaar. We helpen je graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening of om direct afspraak in te plannen. Je bent van harte welkom.