Menu

Verleng je machtiging voor eHerkenning mijn.rvo.nl

Als agrarisch ondernemer kun je via mijn.rvo.nl veel zaken online regelen. Inloggen kan met behulp van eHerkenning. Gebruik je hiervoor Z-login van ZET solutions? Let dan goed op, want de machtigingen voor de eerste termijn van 5 jaar verlopen binnenkort. Verleng je machtiging dus op tijd om gebruik te kunnen blijven maken van eHerkenning.

 

Machtiging eHerkenning verlopen?

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is 5 jaar geleden gestart met het gebruik van eHerkenning voor mijn.rvo.nl. Veel ondernemers hebben toen een machtiging verleend aan Z-login en een beheerder gemachtigd om namens het bedrijf te handelen. Is je machtiging verlopen? Dan kun je geen gebruik meer maken van eHerkenning. Check daarom of je de machtiging moet verlengen.

Je kunt je machtiging verlengen via Z-login. Log in bij Z-login en ga naar de beheermodule. Bekijk het stappenplan Machtiging eHerkenning voor meer uitleg.

 

Beheerdermachtiging verlengen

Heb je een beheerder gemachtigd? Dan moet de beheerder een machtiging ondertekenen en per post versturen naar Z-login. Hiermee wordt de beheerdersrol verlengd. Het formulier vind je op de website van Z-login.

Z-login heeft laten weten dat wanneer een beheerder is ingelogd en er een verlenging van de machtiging is aangevraagd, die verlenging zowel voor de gebruiker als voor de beheerder geldt. In dat geval hoef je dus geen papieren machtiging met een zogenoemde ‘natte’ handtekening per post op te sturen.

 

Machtiging Countus blijft geldig

Het verlengen van de machtiging is alleen nodig voor het gebruik van eHerkenning. Dit is niet de machtiging die je op mijn.rvo.nl aan Countus hebt gegeven. Die machtiging staat hier los van en loopt gewoon door. Wel zo handig!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het verlengen van je machtiging voor eHerkenning? Vul het contactformulier in of neem contact op met een agro-specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 05-09-2019

Plaats een reactie

Reageren? Deel hier je mening. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.